![]() |
Re: Audi 80 2.3NG - un cadou
Dar mai mici s-au montat.De aceea am intrebat daca erau mai mari pe coupe fata de 80.
|
mihai_antony zi-mi si mie te rog cat te-au costat bucsele,pivotii , bieletele si amortizoarele . Astea trebuie sa mi le schimb si eu la masina . Multumesc
|
@Bogdan.IS
Amortizoarele Bilstein B4 - 1100lei toate 4 Bascule cu pivoti Lemforder - 600lei ambele Bielete Lemforder - 180lei ambele Am mai schimbat si rulmentii spate 100lei ambii si flansele amortizoare fata Febi 80lei ambele. Mecanica este acum ca si noua. |
Montare motor 7A
1 Attachment(s)
sus cu 7A-ul!
|
Salut
Ce s-a mai intamplat intre timp ?Ai pus motorul ?Cum merge ? |
Noutati
Revin cu lucruri noi:
1. Motorul 7A 20v este montat, merge bine. Vreau sa mearga foarte bine pentru asta tb sa-i schimb regulatorul de relanti. Trage bine, dar oscileaza la relanti. I-am schimbat si sonda ptr temperatura lichid, bujii noi, tacheti + lant axe came. Sunetul este senzational, simti ca e motor serios. 2. Radiator nou BEHR + sonda radiator HELLA + termostat BEHR. Caut sa-i pun ventilator + suport de RS2, are putere de 500w fata de 280w cel stock. Vreau sa fac acest lucru pentru a racire mai buna avand in vedere ca i-am montat si klima. 3. Schimbat toate filtrele, ulei, antigel. 4. Vopsit integral, tb sa-i mai dau un polish. Montata bara S2 5. Big upgrade partea audio, in lucru: Audio Symphony + subwoofer activ BOSE (de pe A4) + boxe DLS in portiere spate, filtre tot ce tb. Aici tb sa fac ceva custom, renunt la grilele de aerisire, in final consola centrala va fi asa: butone + audi Symphony + klimatronic + ceasuri suplimentare. Tb sa modific ceva si la portbagaj pentru a putea monta subwooferul. 6. Montare computer bord + schimbator iluminat 7. Montare klima - in lucru, aici am pierdut si cheltuit f mult. Dar merita. |
multe noutati ai mai adunat,se pare ca cineva a castigat la loto :D :D
|
Motor + radiator
3 Attachment(s)
Schimbare tacheti si lant
Montare radiator nou. |
Klima
3 Attachment(s)
In prima poza este o klima model Italia de pe audi 80 1.9 tdi. Este de vanzare, ptr ca am gasit in final modelul cu panou oem audi. (pozele 2 si 3)
|
Keep up the good work. :clap:
|
Vopsire
3 Attachment(s)
Mai tb sa-i dau polishul.
|
Cineva are gusturi bune.
Felicitari!! Mai trebuie sa renunti la embleme din grila,sa pui 2 semnalizatoare albe si 2 faruri "pe colt". Frumoasa masina! Si stopul de haion care incadreaza numarul de circulatie. |
Bujii
1 Attachment(s)
Am verificat 1 bujie si am vazut ca este f neagra. In varf pare ca lucreaza bine dar este mult negru la baza.
Amestecul sa nu fie corect? Prea multa benzina? Sonda lambda e noua, bujii NGK noi, regulatorul de relanti face pb ce-i drept..ii da prea putin aer? Ce parere aveti si ce as putea face? (fiind 7A, are injectie electronica, deci nu am ce sa reglez) Multumesc |
sa verifici compresia poate nu inchid bine supapele la acel cilindru/ si a doua varianta sa muti un injector poate da prea multa benzina
|
Multumesc
Cred ca tb sa-i fac o curatare ultrasonica a injectoarelor. Am sesizat ca pe evacuare miroase a benzina nearsa. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning