![]() |
Re: E 36 DNG
Quote:
|
Quote:
|
Un proiect foarte frumos!
Cum se numeste culoarea? |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Starea actuala (jegoasa), sa vina caldura odata! |
Quote:
Quote:
Voie buna ! |
Asa voi face si eu, dar miezul tot manual trebuie facut.
|
6 Attachment(s)
Progres:D
Am schimbat garnitura de la capacul culbutori, am pus bujii ngk iridium si am curatat calamina de pe capac si de pe placi, iar gaurile de la conducta erau deja obturate de la calamina (sfatuiesc toti proprietarii de 1.8is sa faca aceasta operatiune, ca nu este grea si merge destul de repede). Acuma suna si merge cum trebuie. Attachment 2354706 Attachment 2354707 Attachment 2354708 Attachment 2354709 La jante mai este de lucru, deci nu este starea finala:-) |
Quote:
|
Se pare ca toata lumea trage tare pe meeting ......:D:D:D:D:D
|
Quote:
Quote:
Apropo: sa stii ca am degetele varza:lol:)) |
Frumoasa foc.Jantele ai frecat ceva la ele.Ma apuca fiorii numai gand ma gandesc la ce ma asteapta si pe mine cu jantele...
|
Quote:
Pe aceasta cale multumesc pentru sfaturi si ajutor lui BMMWe36 si DANTOFI! |
Hai ca trece timpul si nu e de pierdut. interesanta operatiunea facuta la motor , am sa o fac si eu [ uite asa mai invat si eu cateceva nou ]
|
Ma bucur mult ca ti-au iesit jantele,intr-adevar ai avut ceva curaj sa te bagi la asa ceva avand in vedere ca era primul set pe care il polishezi dar aici se vede cine isi doreste cu adevarat si cine nu,este munca multa mai ales ca ai ales varianta full polish dar cu rabdare si putina indemanare ies frumos si ai dovedit ca SE POATE!
P.S. Arata mult mai fain in realitate decat in poze x100 |
1 Attachment(s)
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning