![]() |
Si?
2005 welcome to :P Cum v-ati distrat? :D Eu am distrat f. bine :drunk: |
moama ce a fost in predeal pe partia clabucet. Cele mai tari artificii. Aveam artificii si in gura :D
|
:twisted: A fost super REV. anu asta!
La Multzi ani all! Sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi! :wink: |
eu inca nu mi`am revenit.. :drunk: :dance: :caffine:
|
Am fost RANGA :drunk: :drunk: :blink: :blink: :(
|
am fost qminte...... :roll: :wink: :wink: cine stie cunoaste..
|
Cel mai infect revelion... :(
|
word up 2 that !!!
|
poi dc mai 4SS people, ce sa intamplat?
eu inca mai simt urmarile vinului. a fost belea la timisoara, cel putin unde am fost eu :wink: |
chill , nu are treaba cu 4ssu , 4ssu s-a distrat.. fiecare pe undeva ;) , ideea e ca.. ptr hondaru.. a fost lame , si ptr mine si mai lame.. asta e.. speram la anu sa fie mai... frumos
|
ok, intrebarea era adresata pt tine si hondaru. ca doar voi ati zis ca a fost naspa. :)
|
ptr mine , daca vrei iti zic pe ym or sumthin , la hondru sa-ti zica el daca vrea... ;)
|
la mine acum e reveilonu' ........... S TRAIM WAAAAAAAAAAAA s MOR EU DE NU CALC TOATE BALELE CU DACIA LU TACMIU' ..... iheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
:) :) :) :) ce caterinca....la multi ani epox :P eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2005 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D :) :)
|
respect pentru Michael boieru` si RacingTeam care m-au sunat !
cu totii eram morti :drunk: nu stiu cum ne-am inteles la telefon... :peace: :peace: si la anu` sa ne fie si mai bine din toate punctele de vedere! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning