![]() |
Re: Propunere
maine adunam alea si le ducem? sunte-ti deacxord?
|
fixius, am in porbagaj ceva de la cineva....maine ai timp sa vin sa le descarc sa nu le car si maine toata ziua dupa mine :d
|
Sa-mi ziceti cum si ce sa fac ca vreau sa donez si eu niste haine si sa dau ceva banuti...;)
|
bani nu se dau...ca nu se stie in buzunaru cui ajung
daca vrei bani cumpara ceva stiu eu, farfurii, mancare, zahar, apa minerala..alea alea ziceam marti sa mergem sa le ducem eu am in parbagaj ceva haine, ii plin, daca esti dispus sa vi si tu cumasina sa le ducem...ca n-am cum sa le car snguratatea cate au sa fie |
deci...va rog sa-mi ziceti si mie unde se strang chestiile...si unde se duc
daca sunt multe pot sa incerc sa fac rost de o duba...sau ceva papuc |
aoki.. se strang...intr-o zi cred ca marti...ar fi bine daca fiecare ar veni cu ele undeva... si le punem la mine in masina
si cine mai vine cu mine, ca nu am posibilitatea de-o masina mare de transport asa ca fiecare sa vina cu ele pana undeva in marasti..si de acolo le duc eu in 2-3-4 transporturi pana la centrul aceela daca vrea cineva sa doneze bani, zic sa cumpere alimente, sau apa minerala,...sau suc sau stiu eu, da nici decum banii sa le dam adica cash in mana |
mann...eu te-am intrebat ceva exact...
ma intereseaza ziua si ora la care adunam chestiile dupa care as dori sa stiu locatia...unde se aduna... dupa care vedem cate sunt si fac eu rost de o duba sau papuc daca trebuie unde vrei sa le duci...cati km?? |
pe drumu de chinteni...vreo 3-4 in colo
ideea ii ca cam cand are lumea timp sa vina intr-unloc mai retras si sa le punem intr-o singura amsina si sa le ducem daca faci rost de masina si maine bine...zic marti dimineata la 10 la bloc la fixius ii ok? va convine celor care doriti sa aduce-ti ceva acolo? sau unde, o locatie...zice-ti voi cum sa facem sa fie bine totul |
am o idee...revin maine cu detalii
|
astept cu interes
|
dacia Wrc da hai mainte pe la mine sa le punem.. unde am eliberat spatiul
Sili hai maine dimineata pe la mine..pe la magazin, si iti arat unde depozitam hainele pana ce le ducem aoki, horea, daca ai maine un pic de timp hai pe la mine pe gorunului5 la magazin si intrebi de cata, si acolo de si depozitam Imi cer scuze ca am raspuns asa de greu, dar am adormit... numai bune si bafta in continuare.. |
Nu conteaza ziua...dar daca se poate sa ne intalnim dupa ora 11...:rolleyes2
|
poi se poate in pricipiu cam oricand numa sa nu treaca ziua de vineri
|
o modificare de ultima ora...inca nu-i nimic sigur, s-ar putea sa le depozitam intr-un garaj mai mare in gheorgheni undeva, astept raspuns de la persoana cu cine am vb.
astept sa ma sune... eu deja am inceput sa le duc in masina sa le depozitez, voi ati strans? ne intalnim sa mi le dati sa le duc? ne miscam toti mai cu talent? |
2 Attachment(s)
doar 2 poze cand incarcam masina...innainte sa ajungem sa luam ultima incarcatura.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning