![]() |
Re: Din 1300 in 12 Gordini
hmmmm..... alcool?:drunk:
|
74km/h in Ploiesti.Si nu eram cu Dacia,eram cu o Laguna II.Asta este 3 punctisoare si 130 amenda.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si cateva poze de azi...Proiectoarele le-am pus de forma,sper saptamana viitoare sa ramana pe masina,dar ma mai gandesc.Cu jantele m-am jucat un pic,dar le-am vopsit cam de mantuiala pentru ca nu vor ramane pe masina si era cam frig afara si a curs putin vopseaua.
|
3 chestii moca si de efect ar fi :
taie din arcuri las-o fara bare da-i scutul de la motor jos sau inlocuieste-l cu unul cu 4 brate :lemon: |
2 Attachment(s)
am eu scut
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
@bv58bar are cea mai mare dreptate. Astea ar fi cele mai esentiale modificari de efect si cu cost 0.
|
pune si o poza cu volanul...sa vedem cum vine...daca tot nu mi l-ai dat mie macar sa ne incante ochiul :D
|
mai jos umpic chiar!
gordini nu cara nimic;) si ar merge si niste dungi de gorde numa ca alea erau in jur de 2-3 sute de ron:rolleyes2 |
Quote:
Daca vrei sa o mai cobori si sa ai o suspensie mai rigida da-mi un PM te pot ajuta cu modificarea amortizoarelor;) Sa aibe si ea suspensia ca orice Gordina adevarata.... Legat de proiectoare, incearca sa le apropii cat mai mult de masca, o sa arate mai bine, poti face un suport in forma de L care sa-l montezi pe suportii barii, cauta la mine pe topic poze, sa vezi cum sunt montate ale mele:) |
Prietene eu zic , ca daca vrei sa o faci cu adevarat o replica gordini da cu ochiul peste topicul lui Bogdan Nastase si cteste-l. Iar cu proiectoarele mie mi se par umpic cam mari dar...gusturile nu se discuta . Inainte de proiectoare eu zic ca mai bine taiai din arcuri si o lasai mai jos cum au spus si baietii. Poti incerca cu arcuri de papuc diesel pe spate si amortizoarele le poti intari. Apoi te poti baga in motor si cutie pentru a avea o baza si mai buna si dupa aceea te apuci si dezmembrezi tot de pe ea toate ornamentele scaunele bordul etc. pentru ca trebuie si vopsta parerea mea. Stiu ca fonduri nu sunt si nici timp dupa cum ai precizat dar in limita lor faci ce poti. Sper sa nu o iei in nume de rau:D In legatura cu jantele poti sa cauti niste canade de 5.5J si sa le gaci buza argintie si miezul alb sau invers.Eu zic ca ar fi criminal. Succes in continuare
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut arata super batrana.
Ti-am facut si eu un vt poate te ajuta cu ceva |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |