![]() |
Re:
Quote:
eu i-am aratat aseara :lol: :lol: |
suie-te cu michael in masina :D si ... o sa vezi , eu ink nu am voie , insa am simtit-o pe pielea mea , cum e... in SUPRA ... :D senzatie , cand fuge masina aia de poponeatza... esti in rai ;)
|
m-am suit cu fratimiu,si cu altii..si stiu cum e prea bine :D si ma oftiiicccc :cry: da ata ete..inca 3 ani..dar..eu ziceam de voi,k tot vad k va luati la \"intrecere\" la jokuri... :wink: si dak n-ai carnet,what??nu-i o scuza buna in ziua de azi... :twisted:
|
Eu am facut live cred ca in jur de 30.000 Ca aveam 130 cand am inceput si vreo 40 cand m-am izbit de parapet :lol: Iar in NFS am ajuns aproooaaape de 200 si am dat cu ea. tot supra aveam si de nervi am dat cu tastatura dupa pisica de era s-o las infirma!!! Si poze daca vretzi imi fac in Adobe cat drift vreau.
|
nu , te rugam sa nu faci chestia asta... nu de alta dar.. nu e frumos sa trisezi ;) stiai ? 2 : batzi cumva vreun apropo ca le-ash fi facut in adobe ?
|
:suspiciou Cine eu! Nu man te cred ca doar nu e superomenesc! Eu m-am lasat pagubas e cam naspa jocu!!
|
e prea marfa :D tre sa ai un sistem audio bun , 2.1 ... ;) si te-ai scos , e o placere sa auzi blowoff valve-ul cum sasaiee :D , peace si keep on tryin...
|
uite ca yo am un sistem 5.1 :lol: :lol: :lol:
|
i-auzi :D hai lasa offtopicu si da din glezne :D sau incheieturi ... bate-ma la scor :P :P
|
Sa vezi cum se aude pe magnatu meu de 230w rms . Mai ales la turatzii joase cand rupe geamurile.
|
1 Attachment(s)
plecare spectaculoasa + top speed , i need the 7th gear
|
1 Attachment(s)
435k
|
asta e facut de tine ? in fine nu conteaza , :D the driftin` session starts now :) sunt sotto ca pe asta nu-l bat dar... mai stii :)
|
Da, de mine e facut...
|
Hai ca ma apuc si eu de jucat. Trebuie sa fie intr-adevar o competitie intre mai multi useri ai forumului.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning