Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   [+Odihnească-se în pace+] Cauciucurixxl (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/285034-odihneasca-pace-cauciucurixxl.html)

liviu tex 29-10-11 09:50

Re: [+Odihnească-se în pace+] Cauciucurixxl

odihneste-te in pace..condoleante familiei!

CJ02VDV 29-10-11 09:57

R.I,P
:(

cipi_SKG 29-10-11 09:59

R.I.P ...:sad::sad::sad:

sineta 29-10-11 10:03

nu imi vine sa cred ce sa intimplat......joi ma sunat sa ii vand ursul turbo......urma sa ne auzim pe sambata ........DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA,CONDOLEANTE FAMILIEI.....

cosmin_jur 29-10-11 10:14

Dumnezeu sa-l odihneasca, condoleante familiei

expres 29-10-11 10:48

tocmai am vazut la televizor ... si au aratat numaru .. si am zis sa intru pe 4tuning ca parca imi pare cunoscut ...

si chiar nu pot sa cred .. nu`l cunosc dar stiu ce inseamna sa pierzi pe cineva !!

Condoleanta familiei! Dumnezeu sa il odihneasca !

stef_yo_ro 29-10-11 10:54

Imi pare rau de ce s-a intamplat, odihneasca-se in pace!

bogdan.t 29-10-11 10:57

Odihneasca-se in pace!!!

///sby 29-10-11 10:59

Pacat !!! Odihneasca-se in pace ! :sad:

Bmwaldo 29-10-11 11:00

Dumnezeu sa te odihneasca Robi

navy 29-10-11 11:11

Condoleante familiei

SAX1987 29-10-11 11:30

Mie tot nu'mi vine sa cred :sad::sad:

Dumnezeu sa'l odihneasca .

Tzzantaru 29-10-11 11:38

Stiu ca , cu asta o sa-mi pun toti userii forumului asta in cap da chiar nu pot sa ma abtin cand va "aud"

Ce-i asa de incredibil si greu de crezut?

Era noapte , curba , depasea o coloana cu o viteza astronomica....si culmea , ala cu opelu a a vut nesimtirea sa-i "sara in fata".Deznodamantul e clar chiar si fara alte date ale problemei , in circumstantele date altfel nu putea sa se termine.
Sunt curios ce ati mai fi zis daca in opelu ala era alt baiat de aici de pe forum , sau poate chiar voi , sau poate chiar un membru al familiei voastre.Ati mai fi avut atitudinea asta de "lasa frate ca nu-i bai , ne cunoastem...trece" ?

DEVIL's Style 29-10-11 11:41

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4676767)
Stiu ca , cu asta o sa-mi pun toti userii forumului asta in cap da chiar nu pot sa ma abtin cand va "aud"

Ce-i asa de incredibil si greu de crezut?

Era noapte , curba , depasea o coloana cu o viteza astronomica....si culmea , ala cu opelu a a vut nesimtirea sa-i "sara in fata".Deznodamantul e clar chiar si fara alte date ale problemei , in circumstantele date altfel nu putea sa se termine.
Sunt curios ce ati mai fi zis daca in opelu ala era alt baiat de aici de pe forum , sau poate chiar voi , sau poate chiar un membru al familiei voastre.Ati mai fi avut atitudinea asta de "lasa frate ca nu-i bai , ne cunoastem...trece" ?

Cand se intampla , se intampla , pur si simplu nu mai ai ce face. singurul lucru ramas e doar sa invatam ceva din greseala lui si poate o sa ne gandim de 2 ori inainte sa calcam pedala de acceleratie ,mai ales pe drumurile noastre romanesti de 2 lei.

SiloS@1300 29-10-11 11:42

Bine ca macar cei din Opel au scapat!

All times are GMT +2. The time now is 12:35.

- Copyright 2026 4Tuning