![]() |
re: E36 - New Kitty Cat
Quote:
|
Quote:
|
in principiu rotile, bara fata M si oglinzile M (ca nu sunt rabatabile) ar trebui inlocuite iarna, ca sa nu ai griji. daca nu, atentie sporita si esti ok.
eleronul luneta?! ptr ce? :-) on: la motor ce planuri ai? parca ziceai ceva de IS? |
O sa pun IS-ul si ajunge la rar masina a doua zi, dupa ce vopsesc cealalta masina -- nu vreau sa stau cu amandoua in service in acelasi timp...
Mai am 29 min si castig licitatia pe ebay... sunt singuru care a licitat... Dupa ce o vad cu numere de RO o sa vina modificari si la motor... deocamdata sa o pun la punct cu ce trebuie schimbat acum, urgent! |
Quote:
Voie buna ! |
Quote:
pt ce ai licitat? :-) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pisi tocmai primi niste mustati noi... Scuzati dezordinea... o sa le montez pe seara, daca am timp, si o sa-i fac si poze... :-)
Si tre neaparat sa-mi fac curaj, defapt sa-mi depasesc lenea, sa leg corect mp3-ul... ca isi pierde setarile cand opresc motorul. E montat prost... |
sper ca nu le pui pe astea....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
negre ca o pisica neagra in intuneric :lol: si angel eyes :shock:
|
Quote:
Angeleyes o sa iau un kit CCFL (neon) + eleron luneta + inele bord (Plasma nu stiu, poate varianta Innoparts, desi n-as pune deloc... ma mai gandesc) + Am luat Eleron M3 E36 original (Nu din ala subtirel, lipit cu banda 3m) Mi-am mai luat de pe ebay niste chestii... Pedale de M, Emblemele fata-spate de carbon (gri si alb, nu am luat cu albastru), si un d-asta http://img.auctiva.com/imgdata/1/2/6...1402398_tp.jpg |
1 Attachment(s)
Quote:
Plasmele ....... no way !!! Parerea mea ! |
Quote:
angel neaparat SMD-uri, eleronu luneta cauta d'ala smecher, la linie (nus cum sa explic, am eu :D ), inele, plasme nu, mai bine schimbi becurile la ceasuri cu unele noi si 4 sau 5W in loc de 3w (asa am facut eu :D ), si eleron, LTW? misto emblemele alea de care zici, culorile merg bine cu a ta. vezi ca mai sunt niste elemente cromate, ptr pachetul crom interior, gen manere la usi, butonele la : inchidere usi, frana de mana, in jurul butoanelor ptr geamuri electrice..mie imi plac alea. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning