![]() |
Mda spuse matrix....., prietenul meu cel mai bun, care ma cunoaste cel mai bine de pe forum. LAMER esti tu care nu vi cu argumente!!! :censored: Baga-ti tu femeia :bat:
EvLSant0s : Va rog frumos... daca aveti de gand sa continuati , sa continuati la ARENA , aici sunteti offtopic XxDADIxX nush de ce te pui la mintea unui cocoshel de 17 ani... ;) |
1 Attachment(s)
Ce credeti e draguta? ca lumea asa zice dar mie nu mi se pare, e normala.
Suntem doar amici deci nu conteaza ce spuneti, asa ca vreau pareri. |
\"amici\" :P hehe .. si crede-ma cand itzi zic ca este foarte normala fata ... :P
nu-ti fa griji nu e anormala :)) |
Nu ziceam ca e anormala ziceam ca ea crede ca e mai mult decat normala, adica are o parere foarte buna despre ea.
|
vad ca in poza e stock, cred ca un pic tunata ar arata bine, are potential
|
Bah, mie imi cam palce fata... :oops:
|
Re:
Quote:
|
Pai da BAI turbo te-ai trezit si tu! Ce am zis dupa ca nu e adevarat? Ce pm va agitazi atat de la o gluma???????????
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poza cu mine si iubita! :lol: Vedeti ca este luata pe-o perioada nelimitata de timp! :lol:
|
LUCA DOAR SUNTEM VECINI IA SA MAI STAM NOI DE VORBA!!!!
|
Quote:
Interzis. Ti-as pune si semnul dar nu il gasesc. :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
hai ca`mi place sa`l enervez pe tekno.... :twisted: :twisted: :twisted: uite o poza cu fosta lui prietena.... :lol: sper sa nu ma injure....nici el...nici ea... :?
|
MISTO PIERCING-UL DIN LIMBA :lol: :lol: :lol: :lol:
PEACE :peace: |
mishto e shi pierce`ul lu` tekno.....shi al meu...da` aici era vorba de tipa....nu de pierce :lol: apropo....intreaba`l pe tekno de ce nu pune o poza cu actuala lui prietena.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning