![]() |
Re: Jante pt Cielo
mersi mult
|
2 Attachment(s)
De jantele astea ce ziceti ,se merita la 212 lei/buc.?Mentionez ca sunt pe 13''.
|
io unu nu as da bani pe asa ceva turcisme... proaste calitativ :| mai bine iti iei ceva SH si bun ;)
|
Eu zic ca se merita :) Primele sunt chiar dragute. Daca sunt noi ai grija si stii ca nu fost inainte pe cine stie ce maini :) Dar eu zic totusi un 14" :)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
Goose imi e greu sa iti zic dar nu ma pot abtine:oops:...daca punem pe thread-ul "Jante pt Cielo" asa ceva cu gume de dacie eu am ramas mut....atentie la ce postam sau daca nu avem ce mai bine ne abtinem(asa zice regulamentul)
|
Quote:
Ai dreptate dar pe mine ma multumeste greutatea 10.5kg cu tot cu cauciuc.Model janta BMW alpina , iar ca dimensiuni anvelope 175/70/r13. Cele pe 15 mi se par mult pre grele pt puterea unui cielo ,daca nu ma insel am impresia ca numai janta de tabla pe r15 are undeva la 10kg , aproxoxiamtiv. |
1 Attachment(s)
Quote:
Sfatul meu ar fi sa iti pui dastea eu dastea` am si dam bine pe Cielo sunt pe 14 4x100 |
Sfatul meu e sa fii putin mai atent... ai dat reply unui post din 2006 ;) Sunt sigur ca in 6 ani si-a pus jante pe masina, plus de asta discutia despre jante pe Cielo e cam "terminata" de mult...
|
adica toti si-au luat jante !!!:D
|
Quote:
Deci eu daca as pune de aliaj R14, 6J, ET 38 n-ar fi nevoie sa polizez nimic la aripile din spate? Multumesc! |
nup,,,ca alea au fost si la mine !!!:lol:
|
:yes:Am inteles! Ai fost pe faza! Super tare!!!!:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning