![]() |
Re: R19 Tuning
4 Attachment(s)
Fain r19 , orice ar zice oricine a mea a fost un cadavru si acum prinde viata...
a primit motor in primul rand (16v) ... Acum primeste tobe , frane noi , in viitorul apropiat interior nou , roti , Sistem audio si tot ce pot duce cu buzunarul meu in care nu imi incape nici o bricheta :)) acum arata cam asa |
cred k urmeaza exteriorul k arata km nasol(o vopsea marpha jante spoilere etc...)si km kt te a ajuns pana acum???
|
2 Attachment(s)
evident ... trebuie ... e boala mea cred ca de exterior ma voi ocupa la anu ca am ramas fara buget ... m-a terminat de bani motorul ... pana acum am investit cam 600 E si stiu ca nu se vad dar se simt masina a fost 1100E
|
6 Attachment(s)
Ia sa va arat si eu ce am facut cu masinutza mea :)
|
2 Attachment(s)
Si un headunit Kenwood in masinutza mea :D
Motor 1,8L F16 i.e. 8) 99Kw 8) (precizare: a fost bagat in masina inainte de a fi revopsita) |
:D :D :D roti vali ca arata aiurea ??? unde sunt rotile??
|
Quote:
ca tot zici ca e din 89,,,,am si eu unu din 88 si imi curge ulei pe la capac ,,,,, teai lovit de problema asta :D ....un multi puct 1,7 |
mai trebe o culoare si niste jante:Dla ala negru:Dnu prea am inteles topicu cu atatea masini pe aici:P:PP
|
Quote:
|
Dupa cuvintele unui tzapinar : "UEI HAAA"
buna treaba cu latitu astept sa vad ce iese grija mare la cum vrei sa o latesti !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning