![]() |
Re: Cel mai urat SUV?
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1. Subaru Tribeca -voma
2. SsangYong Kyron -scarba 3. BMW X3 -urata shi mica restul sunt beton ! |
Quote:
trecand peste asta, sunt de acord ca Porsche nu a creat un SUV frumos, si motorizarea VW nu prea o cunosc... cel putin sunt aproape sigur ca Turbo sau Turbo S sunt Porsche 100%, insa stiu ca sasiul si platforma in general e de la VW (Touareg in spetsa, si e folosita si la Audi Q7), si asta nu prea e bine... |
kyron e pur si simplu hidos,deasemenea x3...un suv care nu isi are rostul pe piata
subaru e chiar dragut..e ceva iesit din comun...ori il iubesti..ori il urasti:P |
Cel mai urat si cred ca si cel mai slab este Kyron ...dupa el este X3 care este cea mai urata realizare a celor de la bmw....dar nu m-as supara daca as avea unu din ele, oricare :P
|
ce gusturi mai au si asiaticii astia domle... cum sa dai banii pe un ssang yong din ala frate... sau pe un tribeca... stiam subaru o firma mai serioasa(desi asa dintr-un unghi spate/lateral poti sa zici ca arata binisor)... de ssang yong eh.. mai treaca mearga ca totusi nu putem sa zicem ca a creat voredata ssang yong masini prea frumoase...
in legatura cu x3-ul ca vad ca il tot blamati pe aicea... nu stiu cati dintre voi ar refuza asa ceva in garaj ;) |
deci subaru ala chiar arata praf .... apoi ssang(e) (p)yong kyron
|
3 Attachment(s)
Jeep Commander
SsangYong Actyon |
astia de la SsangYong chiar fac niste masini incredibil de urate!de Actyon nici nu stiam dar oricum tot urat cu draci este......
|
multe dintre ele nici nu sunt SUV-uri, dar ma rog
|
Quote:
eu ma refer la "SUV" asa cum il vede majoritatea lumii ;) |
de departe "castiga" SsangYong Kyron.....e FOARTE urat! FOARTE :-P
|
ceva si mai urat decat ssangyong kyron : tada ... doamelor si domnilor ... am onoarea de a va prezenta : ssangyong actyon!
http://www.autobild.de/test/allrad/a...tikel_id=12757 dati click sus stanga pe imagini sa vedeti toate pozele si sa va cruciti! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:56. |
- Copyright 2026 4Tuning