Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Cel mai urat SUV? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/28117-urat-suv.html)

Cosmin255 05-12-06 20:26

Re: Cel mai urat SUV?

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 644196)
dap... asta e ;)

nu e ala , adik o fi firma asta dar nu modelul

Zerofast 05-12-06 20:42

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pharaon (Post 639851)
Asta e podiumul celor mai urate SUV-uri:

1 SsangYong Kyron
2 Porsche Cayene
3 VW Touareg

ps. Cred ca si dodge ar fi incaput in clasament dar nu il consider SUV!

daca si porsche cayene e urat[da ma rog oricine are dreptul la opinie ;) .........at asta cum e ;) :lol:

UNLORD 05-12-06 23:35

Quote:

Originally Posted by Zerofast (Post 649474)
daca si porsche cayene e urat[da ma rog oricine are dreptul la opinie ;) .........at asta cum e ;) :lol:

o masina opulenta nu inseamna o masina frumoasa! Consider chayene o gluma f. proasta a brandului porsche! (in plus au si o motorizare de la vw....bleah! -au cam dat cu faima si exclusivismul de pamant)

morghen 05-12-06 23:59

1. Subaru Tribeca -voma
2. SsangYong Kyron -scarba
3. BMW X3 -urata shi mica

restul sunt beton !

Achim 06-12-06 04:28

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 649800)
o masina opulenta nu inseamna o masina frumoasa! Consider chayene o gluma f. proasta a brandului porsche! (in plus au si o motorizare de la vw....bleah! -au cam dat cu faima si exclusivismul de pamant)

mama... oameni buni, nu va inteleg cu cHayenne... e pur si simplu Cayenne (caien)...

trecand peste asta, sunt de acord ca Porsche nu a creat un SUV frumos, si motorizarea VW nu prea o cunosc... cel putin sunt aproape sigur ca Turbo sau Turbo S sunt Porsche 100%, insa stiu ca sasiul si platforma in general e de la VW (Touareg in spetsa, si e folosita si la Audi Q7), si asta nu prea e bine...

mike20 06-12-06 18:44

kyron e pur si simplu hidos,deasemenea x3...un suv care nu isi are rostul pe piata
subaru e chiar dragut..e ceva iesit din comun...ori il iubesti..ori il urasti:P

danelu 06-12-06 19:19

Cel mai urat si cred ca si cel mai slab este Kyron ...dupa el este X3 care este cea mai urata realizare a celor de la bmw....dar nu m-as supara daca as avea unu din ele, oricare :P

RA_2fast4u 07-12-06 20:15

ce gusturi mai au si asiaticii astia domle... cum sa dai banii pe un ssang yong din ala frate... sau pe un tribeca... stiam subaru o firma mai serioasa(desi asa dintr-un unghi spate/lateral poti sa zici ca arata binisor)... de ssang yong eh.. mai treaca mearga ca totusi nu putem sa zicem ca a creat voredata ssang yong masini prea frumoase...

in legatura cu x3-ul ca vad ca il tot blamati pe aicea... nu stiu cati dintre voi ar refuza asa ceva in garaj ;)

Raekwon 09-12-06 00:49

deci subaru ala chiar arata praf .... apoi ssang(e) (p)yong kyron

Achim 12-12-06 16:06

3 Attachment(s)
Jeep Commander
SsangYong Actyon

br01tim 12-12-06 21:29

astia de la SsangYong chiar fac niste masini incredibil de urate!de Actyon nici nu stiam dar oricum tot urat cu draci este......

bakal 12-12-06 21:43

multe dintre ele nici nu sunt SUV-uri, dar ma rog

Achim 13-12-06 13:27

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 658454)
multe dintre ele nici nu sunt SUV-uri, dar ma rog

am mai avut discutia asta...

eu ma refer la "SUV" asa cum il vede majoritatea lumii ;)

Cabbano 13-12-06 19:43

de departe "castiga" SsangYong Kyron.....e FOARTE urat! FOARTE :-P

Dutor 14-12-06 17:23

ceva si mai urat decat ssangyong kyron : tada ... doamelor si domnilor ... am onoarea de a va prezenta : ssangyong actyon!

http://www.autobild.de/test/allrad/a...tikel_id=12757 dati click sus stanga pe imagini sa vedeti toate pozele si sa va cruciti!

All times are GMT +2. The time now is 19:56.

- Copyright 2026 4Tuning