![]() |
Re: Ford Mustang by Giugiaro
Interiorul jos palaria.....super tare! jantele nu ma incanta ...era loc de mai frumos si de mai mare ! In schimb super tari oglinzile retrovizoare !
|
nu prea inteleg tematica scaunelor , adica nu imi place!
|
hm da este frumos dar aerul de muscle al mustangului nu mai exista. seamana cu un ferrari, asta este parerea mea
|
un pretz ceva...?
masina de vis...ce mai... |
fruuumooooossss muscle car + still italian
|
nu reusesc sa imi dau seama ce tot gasiti voi asa frumos la mustangu asta... oricum fiecare cu parerea lui dar e vorba de un face lift al unui muscle-car cu traditie (vezi shelby mustang care este o editie speciala superba a mustang-ului) transformat intr-o masina rafinata... mie cel putin mi se pare ca nu se potriveste... oricum, fiecare cu parerea lui:rolleyes2...
|
Quote:
|
superba aceasta creatzie...........dar park mai ales in zona farurilor seamana cu un bmw m6 nu stiu parerea mea
|
spatele ii naspa in rest ii misto
|
Nusht.da io zic ca ce i lasat de mama lui...muscle..lasal tata muscle.nu i da styling de supercar italian..ca nu are a face una cu alta!...eu nu am vazut american care sa ia un Lambo si sal faca Hot Rod...nu se cuvine.. fiecare pui cu mama lui ;)
|
e faina masina.....am o intrebare.....chiar model de serie sau cumva vreun concept?
|
belea este super
|
Quote:
|
parca e la Chop Shop:lol:.......superba
|
Foarte frumoasa masina..insa numai are acel aer de muscle - car care inspira putere ... acum seamana cu un mustang facut de Maserati ... :rolleyes2:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning