Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Ford Mustang by Giugiaro (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/28115-ford-mustang-by-giugiaro.html)

Zep 30-11-06 14:00

Re: Ford Mustang by Giugiaro

Interiorul jos palaria.....super tare! jantele nu ma incanta ...era loc de mai frumos si de mai mare ! In schimb super tari oglinzile retrovizoare !

Dutor 30-11-06 15:18

nu prea inteleg tematica scaunelor , adica nu imi place!

Baban_San 03-12-06 17:45

hm da este frumos dar aerul de muscle al mustangului nu mai exista. seamana cu un ferrari, asta este parerea mea

TSC-Us 06-12-06 09:50

un pretz ceva...?

masina de vis...ce mai...

Raekwon 09-12-06 01:05

fruuumooooossss muscle car + still italian

fuzzy 09-12-06 06:59

nu reusesc sa imi dau seama ce tot gasiti voi asa frumos la mustangu asta... oricum fiecare cu parerea lui dar e vorba de un face lift al unui muscle-car cu traditie (vezi shelby mustang care este o editie speciala superba a mustang-ului) transformat intr-o masina rafinata... mie cel putin mi se pare ca nu se potriveste... oricum, fiecare cu parerea lui:rolleyes2...

t1grul 09-12-06 11:18

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 653729)
nu reusesc sa imi dau seama ce tot gasiti voi asa frumos la mustangu asta... oricum fiecare cu parerea lui dar e vorba de un face lift al unui muscle-car cu traditie (vezi shelby mustang care este o editie speciala superba a mustang-ului) transformat intr-o masina rafinata... mie cel putin mi se pare ca nu se potriveste... oricum, fiecare cu parerea lui:rolleyes2...

si as mai adauga ce ai zis tu mai sus...fiecare designer cu "imaginatia" lui...;)

weedboy 10-12-06 00:42

superba aceasta creatzie...........dar park mai ales in zona farurilor seamana cu un bmw m6 nu stiu parerea mea

Mantra 11-12-06 14:48

spatele ii naspa in rest ii misto

smtraxx 12-12-06 08:47

Nusht.da io zic ca ce i lasat de mama lui...muscle..lasal tata muscle.nu i da styling de supercar italian..ca nu are a face una cu alta!...eu nu am vazut american care sa ia un Lambo si sal faca Hot Rod...nu se cuvine.. fiecare pui cu mama lui ;)

teen.ager 11-04-09 21:13

e faina masina.....am o intrebare.....chiar model de serie sau cumva vreun concept?

sebilica455 20-04-09 02:52

belea este super

Al3xPuma 20-04-09 08:49

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 639900)
frumos ..dar ..there is a problem ...unde a ramas aeru de muscle al mustangului ??

Bine spus :) dar marirea puterii e bine venita :P

Darius DMS 20-04-09 09:54

parca e la Chop Shop:lol:.......superba

mitza mtb 20-04-09 13:38

Foarte frumoasa masina..insa numai are acel aer de muscle - car care inspira putere ... acum seamana cu un mustang facut de Maserati ... :rolleyes2:

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning