![]() |
Re: bmw il 14 sik
sa`mi zici cam ce bani vrei pe ele..da`mi un id de mes ceva sau eu stiu..daca nu mai dau eu un post ceva inainte sa vin si lasi un nr de tel..vedem,bafta!
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
cu greu dar am desfacut in final farurile.si nu fierte sau etc cum mi sau spus ci f simplu cu un feon de mare putere bosch.se deesfc foarte simplu.maine poze cu ele pe masina acum doar cateva poze asa leam pus sami fac o idee
|
Asa e numai iti pot spune ca si mai bine e daca e cu temperatura reglabila , cum ii Lasters-ul ca faza lunga are carcasa metalica iar faza scurta e de plastic acela suporta temperatura mai putin , iar eu cand mi-am desfacut am pus si un aplice ce concentreaza aerul cald intr-un punct asa poti cu o putere mai mica sa lucrii!
|
ai dreptate cred au am incercat asa ca auzisem mai demult si mia adus aminte norocul meu ca a mers ca am incercat cu diverse tertipuri sa le desfac si mai am spart 3 faruri erau ultimele care le mai aveam asa ca doamne ajuta si asa
|
Quote:
|
Super farurile!!!;)
|
ms sa vedem maine cum dau pe masina
|
Frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos !
|
Quote:
|
Ma, ce sa zic dau bine pe masina, is stocare!Acum ramane sa vedem cum arata cand termini toata treaba!Cu respect C Y F
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ca, asa ceva au iesit farurile am facut vreo 2 poze
|