![]() |
eu incerc sa vin..:)da unde exact in bv? in centru?
|
:roll:
|
se pare ca baietii au stat foarte putin in brasov ca ma fost si pe 12.30 in livada si la 19.30 si nu mai era nimik. :)
|
Baietii au ajuns in Brasov pe la 14.00 si nu au stat decat pana pe la 16.00.Asta este...Noi ii mai asteptam prin Brasov.Cu ocazia asta ne-am mai strans si noi.
|
Cine are poze de la intalnirea de sambata sa le puna aici.
Sa le vedem si noi................. :roll: |
am vazut pe Pro tv foarte putin dintr-un reportaj cu , caravana..am vazut si masina lui Bogdano imi pare rau ca nu am prins caravana cat a fost aici... :(
|
intilnire
...o mai punem de intilnire?
|
acum pt o perioada nu cred ca va pot ajuta.....(incepe bacul)....
|
eu pot veni dar doar vineri dak e ca apoi o sa fiu plecat....sa vedem ce zic si ceilalti...
|
pai cand o punem CATA de o intalnire???astept data ora si locul.Sper sa ajung ca am terminat treaba la masina si acum sunt mai liber
|
hotarati si voi o zi (preferabil sfarsit de saptamana) si locul (preferabil cu locuri de parcare :D ) si eu o sa vin.
|
am vb cu Cata si ne-am hotarat pana la urma sa facem intalnirea in primele zile din iulie ca sa fim toti :wink: o sa anut data , ora si locul la momentul respectiv :wink:
|
ok...numa sa anuntati din timp sa nu am examene in perioada aceea.
|
cre ca in acea perioada o sa fiu la mare dar dak voi fi in BV voi fii prezent
|
Atentie!!!
Atentie!!! unul din subiecte este si participarea noastra la cursele de la Craiova din 10 iulie, vreau sa pregatim terenul si nu as vrea sa fiu singurul brasovean acolo!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning