![]() |
Re: bmw m3 UnderConstruction!!!
destul de lovit m3-ul ... oricum pacat ca iti bati joc de el ...
p.s. asta e ala de 8 mii de euro ?! |
de 3 mii de euro
|
gti da-mi si mie id tau ::::::::::adik intra pe mine sa vb :sweetboy_rulez_4ever
sa-ti cer cateva detalii privitoare la gti |
frumos bimmerul:D
|
Cred ca va ieshi o masina foarte misto... si asa m3-ul este o masina f reushita dar daca ii mai faci si un tuning exterior e super! Jantele la fel arata foarte bine. Asa ca spor la treaba!
Poate reusesti sa o faci pana cand cade prima zapada sa o vedem si noi prin SB! |
bmr02 te rog sa ma scuzi ca ma bag
da CrAzZy sHaRkY da-mi voie sa iti spun cu tot respectu ca esti distrus pe viata......ce placere pe tine sa te bagi peste tot in seama si sa spui acelasi lucru.....tine-o tot asa si ajungi departe macar mai schimba si tu frazele macar.....:)))))))sau cere sa ti se dea bann |
Apropo a-s fi curios dupa ce faci Bimmer-ul de o "liniutza" intre CL si M3!!!
Pacat ca nu le potzi conduce amandoua :) |
arata bine m3-ul.... apropo: pui spoilerele originale de m3 sau altceva ?
asteptam pozele dupa ce iese de la vopsit...;) |
spoilarele raman originale pt ca vreau sa fie simpla si de efect...pana la 150 face m3 din cauza smgului ...dupa 150 da v12 ce poate...sambata o sa iasa de la vopsit...si dupa ce o scot o sa am o discutie mai serioasa cu vopsitoru..da pana nu o termina nu i zic nimik:))
|
ce fel de discutie? :) dupa parerea mea va iesi ceva interesant din cele spuse de tine la inceput
|
una de care nu o sa fie prea multumit..e f bun ca vopsitor si in acelasi timp f ocupat si am masina la el de 2 sapt...e si ardelean si astia sunt mai moi de fel...
|
aaa la asta nu m=am gandit..credeam ca vrei sa-i spui ceva ce a facut si ce nu-ti place si chiar ma intrebam dc vrei tocmai la sfarsit cand ai putea acum sa repare..dar acum vad ca te tine pe loc cu alte treburi...
|
nu din punctu asta de vedere nu am ce sa comentez...zici ca e vopsea de fabrica cum lucreaza murchialau...sunt toata ziua pe capu lui ca nici eu nu am rabdare de fel..
|
Cred ca arata misto daca il vopseai orange! Ca si interiorul! Era ceva mai exotic, mai original... oricum ceva neoane ii pui? Aratau destul de misto Civic-urile din Fast and Furios cele negre cu neoane albastre.
|
nu o sa i pun neoane..a trecut vremea neoanelor...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning