![]() |
Re: Audi TT vs BMW Z4 vs Nissan 350Z
am votat 350z .eu zic ca nissanu e la egalitate cu tt`ul in privinta designului dar sportivitatea lui 350z m`a determinat sa`l votez
|
Quote:
In februarie am vazut prima Brera pe strazi... |
TT fara discutie.
puterea data la asfalt prin quattro suna extrem de tentant. |
Quote:
~Nautilus |
Quote:
Si asta e adevarat .... tt-ul are alt diferential :rolleyes2 |
diferential Haldex... adica.. 4motion cum are si un passat , cupleaza spatele doar cand e nevoie.... nu torsen cum are quattro.... Chiar si asa aleg Audi-ul datorita designului si calitatii de fabricatie care este peste Bmw si Nissan . Performantele sunt asemanatoare.
|
la fifth gear test intre tt si nissan pe pista...nissan-ul a iesit cu 1.7 sec in fata.
nu zic ca e relevant, dar e totusi un test direct :) |
Quote:
E posibil sa fiu si subiectiv dar asta ar fi alegerea mea ...:shock: |
Quote:
Quote:
|
Race la tine se rezuma totul la performanta pura? ..confortul , designul , calitatea fabricatiei nu sunt importante? si oricum sunt 100% sigur ca in linie dreapta un tt 3.2 echipat cu DSG nu are ce discuta cu cele doua. In curbe .. da e mai slaba si datorita faptului .. ca nu are quattro sau tractiune spate ca Bmw-ul si Nissan-ul.
|
Quote:
Daca tu ai fi citit cu atentie postul meu ... si nu ai fi sarit repede sa postezi cand ai vazut ca cineva nu e de acord cu tine ... ai fi vazut ca .... nu am scris nicaieri "mai" performanta .... ci ..... "doar" performanta ... pt ca eu ... mergand cu caruta pe care o detin ... inteleg trecerea la acest tt drept o schimbare in bine in ceea ce priveste performanta .... Intelegi acum ce am vrut sa spun? Mie imi place masina asta per total, si luand plusurile si minusurile per total, si adaptandu-le la nevoile si gusturile mele ... am ales masina asta ... sper ca am acceptul tau ... Si vezi ca performanta nu implica pretul ... credeam ca vorbesti de performanta nu de raportul performanta-pret .... Scuza-mi ironia si aciditatea ... dar la asa post ... asa raspuns ... Numai bine ... |
Quote:
~Nautilus |
Nissan 350Z no doubt. Stil - 10, power - 9
Noul Audi TT mi se pare un fel de copie la scara mai mica a lui Audi R8. Ma rog, le-a iesit bine in orice caz. :) |
Aleg nissanul pt stilul si designul...desi performantele se aseamana intre ele...deci nissan
|
ash alege bmw,deoarece are un stil mai atletic fatza de TT shi 350 Z.Shi daca ne uitam putzin vedem k design-ul Nissanului este asemanator cu cel al TT-ului.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning