![]() |
Foarte...daca vrei sa te infigi asa...de la inceput...
Incearca si tu cu una de 6oo macar o luna-doua... |
:lol: :lol: :lol: he he asai ai dreptate dar daca tot imi iau motor numi iau sub 600 astai klar mai bine merg atunci cu bicicleta
:lol: |
EU zic sa iei ceva mai mic!
Nu stiu daca te-ar surprinde, dar ai putea sa iei si o Aprilia RS 250 care e in 2 timpi, si din fabrica vine cu 70cai!!!!! Atentie, daca te joci putin pe la evacuare si admisie si la carburatoare o faci la 90 de cai!!! pentru 140kg e mai mult decat ar putea suporta inima unui incepator care nu e obisnuit cu adrenalina si nor-adrenalina unui astfel de motor!!! EU zic ca 600cmc sunt mult prea mult, eu ti-as recomanda ceva intre 125-250-400cmc. Un 400 in toate mintile lui si putin tunat ajunge la 100cai lejer, ceea ce 999,999 la mie dintre cei care merg cu motociclete ii tin degeaba si nu stiu sa faca nici 20% din ce stiu calutii aia si motorul ala sa dea din el! Oricum, eu zic ca orice om ar fii super multumit si cu un 500cmc in 4 timpi! Dar care sa fuga rau!!! Asa ca nu prea e cilindreea importanta, te dai pe-o roata si cu un 50cmc, ce naiba...
|
stiu ce zici si iti dau absolut dreptate mam dat cun scooter de 125 si mi sa parut destul de tare :lol: daca tot imi iau motor trebuie sa fie un 600 :lol: am eu grija la inceput am un prieten aici care sia laut r6 nici nu stia sa merga pe motor cand sia luat motorul :lol: sa invata incet si na picat cu el a mers 2 de zile fara carnet :lol: in germania!!! pana intro zio cadn sa trezit si nu mai era motorul in fata blocului :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Hop si eu.....:D, prima mea moto a fost un zzr de 600 fab 95, inainte am mers doar pe scutere vreo 7 ani....apoi la doua luni mi-am luat un r1 fab 98, ( din ala cu 4 pistoane :D ) si 150 cp....am mai avut un 900 fireblade, acum am un ducati 750 supersport fab 2002, iar peste 3 saptamani imi va veni o Bimota Mantra....nu am enumerat ce am acuma si ce am avut sa ma laud, poate doar putin asa :D, ci doar sa arat ca se poate merge cam pe orice atata timp cat nu va preocupa privirile \"pisicilor\" de pe trotuar si aveti grija cu acceleratia.... :twisted: .....salve zaheiule :P, coxanelu te saluta :wink:
|
Quote:
orice motocicleta e buna pentru un incepator! cu cat mai mare cu atat mai buna! :twisted: |
1: Alternativa Hayabusa = ZX-12R de la Kawasaki;
2: GSX-R1100 nu are nici in clin nici in maneca cu Hayabusa! 1100 din '85 era Hayabusa de acum, ulterior modelul K din 1989 a fost motocicleta care-ti rupea capul! De la modelul K in coa' GSX-R1100 a trecut spe \"sport-touring\"; 3: Te respect Samsare! Dar ... de ce Ducati?!?!??!?!? AAAAAAAA ... d'aia!!! :):):) |
Hayabusa
Se mai fabrica si acum Hayabusa, si concurentul ei direct nu are nici o legatura cu GSXR 1000 (ptr. Zahei) :lol:
|
cred ca te cunosc vizitatorule..... :lol: :lol: :lol:
|
daca esti cu capul pe umeri si te poti abtine la inceput nu cred ca ai ce sa faci cu un supersport mai mic de 750.
aaaa....si daca stie cineva ceva oferte de gen, va rog mail la [email protected] :wink: |
Auzi rs4 catalin... sa ne aratzi si noua cum ai fakut tu un motor, mai ales ce motor.. tu esti bun rau... daca ai face putina matematica si putina fizika ti-ai dat seama ca nu are cum...
Si spune-ne si noua cu ce motoare ai mers, sa stim cu ce campion am vorbit aici... |
matrix :lol: si pe tine te cunosc :lol: inca unul cu fizica...nu sunt ma campion cel putin nu asa ca tine...si da am facut multe motoare...si tu esti probabil unu care crede ca nu exista masini care merg mai tare decat motoarele dar te inseli....amarnic treci si tu pe la sectiunea filme si ai sati schimbi parerea... :lol: ce repede ai sarit pe mine...ma ... ma ma .. :lol: ce tare esti.. 8)
|
Exista masini care \"sa faca\" motoarele, dar ... daca vb despre masini preparate, vb si de motociclete preparate si iar motocicletele ar castiga! De fapt e logic! Raport Cal/Kg, reprize ... !
|
hai sa stabilim o kestie nea rs4.daca pana la 100kmh sa zicem ca ai skill f mare si resesti sa fii destul de aproape sau kiar inaintea unui motor mediu condus de un neprofesionist, de acolo in sus nu mai poti sa emiti NICI O PRETENTIE.deci cu povesti de genul \"i am rupt gura de la 160 km in sus unuia cu super motor\" nu mai adormi pe mult lume care are cat de cat idee despre problema.off topic....felicitari pt masina, e un lup in blana de oaie. :wink:
|
bleah. cui nu i-a placut scoala nu-i puteti explica despre raport cai putere/kilograme, aerodinamica, diferenta de frecare cu aerul, etc. inca mai exista distrusi care isi inchipuie ca au facut un motor la 160 la ora doar pentru ca motociclistul avea capul pe umeri si nu si-a pus mintea cu el. prietene rs4 sper sa ne intalnim vreodata pe autostrada la 160 si sa te dai jos din masina cand o sa plec de langa tine. :wink: pentru ca la 160 eu o sa schimb in viteza a treia si o sa-mi vad de drum prietene. tu mai ai viteze? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning