Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Calibra GT (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/27986-opel-calibra-gt.html)

Myiake 14-12-06 14:17

Re: Opel Calibra GT

Frumoasa foc .... imi place .... cu noul spoiler fata va fi si mai frumoasa....avem stopuri la fel...vom avea si faruri la fel alea cu angel in curand :) .... interior la ornamente e la fel ca al meu vopsit :)) Numai bine si bafta la tuning

georges14 14-12-06 23:57

Merci Myiake, am vazut-o si eu pe a ta si e misto, astept sa vad si poze facute ziua, sa vedem culoarea bine.

georges14 15-12-06 00:00

Cred ca o sa montez spoilerul din fata inainte de a fi vopsit, pe asta care il am acum mi la spart un idiot sau idioata azi in parcare, norocul meu e ca l-a spart la un cm de far. Daca imi spargea faru cred ca faceam infart.

adu89 15-12-06 00:06

salut.frumoasa mashina,sa o stapaneshti sanatos.am shi yo cateva intrebari:cat teau costat farurile?ce consum ai? shi dak spui shi orashul in care ejti :P de curiozitate k miar placea shi mie sa plec prin franta da am auzit k e mai greu p acolo sa t stabileshti ... bft

georges14 15-12-06 00:17

Quote:

Originally Posted by sido (Post 661354)
salut.frumoasa mashina,sa o stapaneshti sanatos.am shi yo cateva intrebari:cat teau costat farurile?ce consum ai? shi dak spui shi orashul in care ejti :P de curiozitate k miar placea shi mie sa plec prin franta da am auzit k e mai greu p acolo sa t stabileshti ... bft

Merci, farurile le-am castigat la licitatie pe eBay cu 135€ , dar pretul lor sunt intre 180 - 299€, depinde de unde le iei. Cu consumul pot sa zic ca stau binisor, cam 10-11 in oras ( condus sportiv ), in afara scade la 7-8L. Cannes este orasul in care stau. Bafta

Rares_CRM 17-12-06 12:17

le-ai luat destul de ieftine...chiar foarte ieftine, LiviuTZ parca a dat 200 pe ele sau asa ceva :)..oricum, sa le porti sanatos :-P sunt frumoase :-P

alex_S 17-12-06 20:11

super masina :peace: :peace: ... s-o stapanesti sanatos si sa ai mare grija de ea ;)

LiviuTZ 17-12-06 22:06

Quote:

Originally Posted by crm0412 (Post 664306)
le-ai luat destul de ieftine...chiar foarte ieftine, LiviuTZ parca a dat 200 pe ele sau asa ceva :)..oricum, sa le porti sanatos :-P sunt frumoase :-P

250 am dat...si mai gasisem cu 300...In italia sunt mai ieftine.

LiviuTZ 17-12-06 22:07

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 661350)
Cred ca o sa montez spoilerul din fata inainte de a fi vopsit, pe asta care il am acum mi la spart un idiot sau idioata azi in parcare, norocul meu e ca l-a spart la un cm de far. Daca imi spargea faru cred ca faceam infart.

sa inteleg ca ti l-a spart si a plecat??

georges14 17-12-06 23:54

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 665020)
sa inteleg ca ti l-a spart si a plecat??

Bine'nteles, asa se procedeaza in Fr. daca nu ai loc sa parchezi masina iti faci singur inpingand in fata si in spate fu..le mama lor cu cazanele lor cu tot.
Se mai poate repara? nu este fibra, este cel de origine si are o crepatura incepand de la far pana la bagheta neagra.

Myiake 18-12-06 02:17

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 665167)
Bine'nteles, asa se procedeaza in Fr. daca nu ai loc sa parchezi masina iti faci singur inpingand in fata si in spate fu..le mama lor cu cazanele lor cu tot.
Se mai poate repara? nu este fibra, este cel de origine si are o crepatura incepand de la far pana la bagheta neagra.

Imi pare rau Georges pt neplacerea cauzata de o idioata !!! Am fost si eu in strainatate si am vazut faza asta....cum unu impingea masinina din fata respectiv spate mai incolo cat sa aiba loc el sa si iasa bine cu ea....ziceai ca sunt de jucarie masinile cum le impingea....ii faceam semn ca e nebun si ma injurat :)) asta e mai putin important..daca era masina mea impinsa asa il omoram ..... Dca nu merge rectificata ...macar ia-ti un spoiler misto daca dispui si de banutzi logic...si ai grija si tu nu stiu ce sa zic...multa bafta

georges14 18-12-06 07:47

Quote:

Originally Posted by Myiake (Post 665270)
Imi pare rau Georges pt neplacerea cauzata de o idioata !!! Am fost si eu in strainatate si am vazut faza asta....cum unu impingea masinina din fata respectiv spate mai incolo cat sa aiba loc el sa si iasa bine cu ea....ziceai ca sunt de jucarie masinile cum le impingea....ii faceam semn ca e nebun si ma injurat :)) asta e mai putin important..daca era masina mea impinsa asa il omoram ..... Dca nu merge rectificata ...macar ia-ti un spoiler misto daca dispui si de banutzi logic...si ai grija si tu nu stiu ce sa zic...multa bafta

Stai ca ai inteles gresit cred, eu am spoilerul nou in casa, dar inca nu e vopsit. Pe la mijlocul lui Ianuarie am sa le fac pe amandoua, fata spate. Problema e ca asta care e pe masina nu vroiam sa-l arunc. E bara de origine plus o prelungire Rieger mulata

Rares_CRM 18-12-06 12:46

..daca stiai macar cine a fost, sa-l pui la plata, da eu cred ca se poate repara, cu fibra, si niste kit ;) nu stiu sigur sa-ti zic :)

LiviuTZ 03-01-07 17:34

Se poate repara orice...si cu fibra....prelungirile sunt prinse cu lipici de fibra;)

georges14 04-01-07 13:56

3 Attachment(s)
Care din cele 3 modele de praguri ar merge pe calibra mea tinand cont de restu kitului?

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning