![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
da e un singur TT argintiu in tot sibiu?? io cred ca nu. sapt trecut cand am venit am vazut TT 2006 tot argintiu...
|
Aici e vb de un TT vechea generatie
|
da GTI cate sunt in SB?
ooo d-nul TFSI.... :))) :P uite facem schimb...in PL avem o domnisoara draguta cu GTI rosu. facem schimb de poze..si ce date mai avem ? :))))) tt ala e quattro parca, nu? ahhh..ce kit turbo ATP i-as pune:twisted:, pacat ca e cabrio.. |
deocamdata sunt 3 GTI-uri in sb...unul in apropierea sb....si se pare ca s-au mai comandat :-)
|
4 daca am numarat eu bine, 2 rosii (unul printre noi :) ), unul negru si unul alb!
|
cel negru care l-ai numarat e "wanna be".este 1,6 FSI si are montat spoilere si grila de GTI. e fake :-)
am vazut unul si in cluj tot asa..care avea traseu dublu de evacuare si diametrul capetelor era asemanator cu diametrul unui stilou :lol: |
pai atunci noi in Pl stam mai bine. mult mai bine. vreo 8-9-10 deja :)). vreo 2-3 sunt pe 4tuning.
cele mai interesante: unul negru de pe forum de aici ;) unul alb in 2 usi care arata exemplar de bine. si unul orsu condus de domnisoara :D |
Io stiu de un TT cabrio argintiu cu numar TTT pe care-l conduce o femeie maritata, il stiam pe baiatul ei. Poate l-a vandut ca era de mult faza. Dar si TT coupe argintiu stiu sigur ca e. Parca mai era unu cu numar TIT tot cabrio. Or mai fi...
|
si unu mko parca......
|
bine axxro, hai ca te apropii de adevar. :)))))))))))))))))
|
pai m-am prins bogdane ca la ala te referi...
|
masina aia e a patroanei de la maioko
|
da'.. mai spuneti si ceva nou.... sau mai bine pe PM, ca poate intra pe aici si se supara :P
tfis...ce perspicac esti :P :))) |
7 Attachment(s)
asta am ochito aseara intr-o parcare din Sibiu
|
frumos.....
pana in ianuarie iese din service si un l200 care e in curs de mici modificari facute "dupa placul meu" |
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning