![]() |
Re: Propune ceva Nou!!!
Quote:
|
Deja ne'am deviat foarte mult de la subiectul topicului....
|
vezi lily numa propuneri noi aici .. =)))
|
care mergeti la munte...facem filmulete acolo si tot ce vreti...:twisted:
|
Quote:
|
Nu sunt....... dar in fcs sunt putine masini care merita ( nici sa nu te gandesti ca te numeri printre ei ) care majoritatea sunt stock si nu sta nimeni sa arda gazu doar ca sa stai tu sa spargi seminte in fata lui......si unde vrei tu.... in parcare la sud , ha ha ce gluma buna.... S-au incercat multe dealungul anilor si nu a mers nimic , ptr ca nu se investeste mai nimic ..............
Asa ca mai bine te-ai calma si vezi-ti de BORA ta "TUNATA" CU SCLIPICI pe capota SI CAUCIUCURI DE IARNA .... poate iarna asta ti-o da si tie tati..... |
Quote:
Fenomenul nu se intampla numai in focsani cu intalnirile si etc ... ci mai peste tot ... mister neelucidat ! MULTUMIT ? |
4IlegaL si nen daca vreti sa va certati, certativa pe PM nu mai poluati forumul aici degeaba... stiu ca aveti ceva unul cu altul stiu ca nu va suportati dar sincer pe mine chiar nu ma intereseaza si cred ca nici pe ceilalti membri ai forumului.
Va Multumesc! |
Bine.... eu am propus ceva nou, un ban ptr nen....... o seara placuta
Si ca sa propun si ceva pentru focsani , bagati bani in caluti si curse cat mai dese ......asta daca vreti sa faceti ceva , asa din vorbe pe forum nu faceti nimic.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Avem traseul etapei de la Focsani:
http://www.gtautoclub.ro/wp-content/...raseu-et-3.jpg Cum vi se pare? http://www.gtautoclub.ro/wp-content/...raseu-et-3.jpg www.gtautoclub.ro |
Este bine realizat traseu!
Se pot inscrie doar cei care au licenta de pilot? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning