![]() |
Re: CNCA @ Brasov 2011 - dBig Sounds Special Event- Etapa Nr. 4
In primul rand salutari la toata lumea!
Prezent si eu in cadrul evenimentului, inca in dubii daca si in calitate de competitor, dar oricum ..prezent macar pentru ceva show :D P.S. Fara camera la mine! Sa ne vedem cu bine! |
Quote:
|
Sper ca m-ai luat si pe mine in considerare cu o camera dubla ... ;)
|
Quote:
|
Tie b0$$ ... :))
Nu tu te ocupi de camere? |
Asa este, eu ma ocup cu cazarea + altele, daca urmareai posturile anterioare , observai cu usurinta ca userul tau nu apare nicaieri. NU te-am luat in considerare pentru ca nu sunt centralista, cine a dorit si in continuare doreste camere isi exprima dorinta aici completand ultima lista, nu ma ocup de phishing ca sa aduc lumea la un eveniment. In concluzie, daca doresti cazare, te invit sa completezi ultima lista si sa urmaresti acest topic pentru viitoare informatii legate de eveniment.
|
https://forum.4tuning.ro/589-campiona...ml#post4589063
Deci, camera dubla si pt mine, dupa cum am spus in post-ul nr 14, vin si eu ... ;) |
Ultima data cand ma repet, NU ai precizat ca vrei cazare, numele tau NU apare in liste, deci NU ai avut camera rezervata.
Daca iti este lene sa dai copy-paste la 2 randuri si sa scrii in continuare, o sa o fac eu pentru tine: Lista nr 2: :smile: Spliff - 1 camera double - 1 noapte - sambata. Antidotu - 1 camera double - 1 noapte - sambata. animalutz - 1 camera double - 1 noapte - sambata. O sa primesti PM cu detaliile pentru a confirma cazare. |
Quote:
|
postul nr 38
|
|
Este miercuri! maine pana in ora 13(ca sa evitam intarzierile tranzactiilor dintre diferite banci) trebuie achitat cel putin avansul, va aduc la cunostinta ca, cine nu face tranzactia, rezervarea este anulata (fara nici o exceptie), camerele ramase vor fi date in regim "primul venit, primul servit", nu va bazati pe listele afisate pe forum, mai sunt doritori care au trimis PM si achitat deja.
ps. Aruncati un ochi peste topicul cu "PAPA BUN" pentru ca trebuie sa stiu ce le transmit celor de la bucatarie. |
Eu am achitat azi avansul de 60 ron:-).Mi-a dat Pilula contul.
|
Luni seara am achitat si eu avansul 120 lei pt 2 camere;)
|
sa inteleg ca dupe ce "expira" timpul alocat achitarii avansului se va deschide o noua lista cu cine si ce a achitat? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning