![]() |
Re: Renault Megane RS VS Ford Focus ST
sigur baga tehnologia de pe F1 pe Megane RS!!!! ;)
Ford ST e o masina americana produsa la nemtzi...........no more questions!!! |
Ford ST e o masina americana produsa la nemtzi...........no more questions!!![/QUOTE]
bine spus...da asa e nu e o nemteasca 100%, de aia nu ma dau in vant dupa ford pt ca are influenta americana... |
Quote:
|
|
e chiar conceputa in UK de TeamRS cu cei de la Sport Technology si se fabrica atat in UK cat si in Germania cat despre MeganeRS are o legatura uriasa cu Formula1 - le seamana sigla.
|
Quote:
|
Chestia asta cu tehnologia din Formula 1...e relativa. Se poate referi la materiale, la tehnica de realizare a unui motor, la sistemele de franare din ce in ce mai performate cum sunt cele cu disc ceramic folosit in curse de Formula 1...nu neaprat sa vezi un motor luat de pe o masina de Formula 1 si pus pe un RS sau sa scoti o roata de RS si sa vezi un disc de frana de Formula 1.
|
focus st.asta aleg...asta imi place....detalii...arata mai bine...si nu suport masinile frantuzest...
|
Intre Megane RS si Ford Focus ST aleg clar Megane-ul. Nu conteaza ca e o masina frantuzeasca...e fabricat in uzina Alpine care a produs si celebrele Renault 5 Turbo, nu la gramada cu celelate Megane-uri. Alt argument care ma face sa aleg Megane-ul e motorul. Imi plac motoarele de 2000cmc. Mai sunt si alte argumente...franele Brembo si felul in care arata...mai ales versiunea R26 care are 230 de cai si diferential vascos... Am urmarit si ce poate masina in cateva filmulete pe youtube. Chiar sunt interesat sa imi iau unul. Daca e vreun proprietar de RS pe aici il rog sa imi dea si mie un PM. In categoria asta "hot-hatch" pentru mine nu exista decat Renault Megane RS si Golf GTI 30 Edition.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
p.s. Ai condus si OPC-ul de sti cat de penibila este? |
N-ai inteles. Nu Opelul Astra este penibil. Comparatia in sine dintre ele. Poate ai urmarit acea emisiune si ai vazut ce se spune despre Astra OPC. Este foarte greu de controlat. Sa ai pe puntea fata si tractiunea si directia in contextul celor 240 de cai este un pic prea mult. Adevarat ca si Renault Megane RS are in versiunea R26 230 de cai dar au observat ca masina devine incontrolabila si au introdus un diferential vascos. Eu sincer nu iau in calcul Opel Astra OPC. Vreau sa imi iau o compacta sport dar variante dintre care as alege sunt Megane RS, Golf GTI si Seat Leon FR sau Cupra.
|
Quote:
dar mai la subiect, desi am megane RS, POATE daca aveam mai multi bani luam ST, desi prefer sunetul de turbo de la megane ... e discutabila treaba ... ST-ul cred ca poate fi urcat mai mult din cauza ca e de 2.5, de asemenea e Ford si nu Renault ... exista plusuri si minusuri la fiecare Pe circuit R26 nu prea cred ca sta de vorba cu ST-ul, insa RS-ul probabil ca este destul de apropiat de ST, parca am pus deja ceva timpi care spun ca RS e mai tare. Din ce am mai vorbit si eu asa in stanga in dreapta, cele 2 masini au un feeling foarte diferit, si cred ca depinde de fiecare sofer sa aleaga ce il inspira mai mult ... de asemenea sa mentionam ca un RS este MULT mai ieftin decat un ST |
MULT mai ieftin, cu 1000 la pret cip
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning