![]() |
Re: E39 - * 530 MZO *
2 Attachment(s)
In curand .. v-a urma aceasta schimbare.
Military Green matt. |
1 Attachment(s)
O poza de astazi .. cu masina. :)
|
Mi se pare oribila culoarea pentru un seria 5 !!
|
Quote:
Cel de mai sus este 'salvat' să zic așa de jante si set-up ul suspensiei, dar cu siguranță arata cel puțin la fel de bine într-o altă culoare! |
Asa este culorile mate nu dau bine pe e39, mai ales acel verde...
Incearca sa pui un set de faruri de facelift, macar bara fata de M. |
Va multumesc oricum ..
Ideile nu mi le schimb,si .. Faruri,arcuri sport si eleronul ///M,in vara,la bara ///M nici nu ma gandesc,toata lumea pune accent pe aspectul asta,nu ma influenteaza asa tare. (toate la timpul lor ). |
Salutare!
Astazi am schimbat: Uleiul in diferential - Castrol 75W-90 Placutele frana fata. Intercooler-ul a fost sudat acolo unde era spart si mici retusuri (schimbate furtunase,conducte,bratari la alimentarea toata) Maine am sa ii fac cateva poze. |
Inca un E39 superb, plin de dotari:D Pacat insa ca nu ai incalzire in scaune (ce-o fi fost in mintea celor care au pus piele fara incalzire:P).
Cam pe la ce scor se invarte consumul urban, in conditii de trafic normal, condus normal spre sportiv? Si daca imi permiti sa-ti dau un sfat: da jos eleronul acela, e ca nuca-n perete:rolleyes2 Din partea mea ai un LIKE pt vopsea! |
Salut.
Iti multumesc pentru aprecieri. Am avut niste probleme si planul ce il aveam cu foliatul masinii a disparut,v-a primi un polish cand se v-a incalzi,modificari de caroserie nu cred ca v-a mai primi. Sa iti zic un consum: 6-7% cu 80 km/h extraurban si 9-10% in oras.Sunt multumit de consum. |
1 Attachment(s)
O poza .. nu e prea clara.
|
1 Attachment(s)
O poza cu 3.0 :D .. si un 2.3 :D
|
1 Attachment(s)
O poza cu colegul " Driv3r2003 " din timpul campaniei electorale .
|
Quote:
|
Nu.Suntem in Bacau intr-un oras Buhusi. :)
|
1 Attachment(s)
Daca imi permiteti ... Un mic " remember " . :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning