Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Coupe Individual PUSs in boots (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/277597-e36-coupe-individual-puss-boots.html)

Mario_Dub 28-03-12 10:14

Re: E36 Coupe Individual PUSs in boots

3 Attachment(s)
din ciclul jucarii mici pentru oameni mari, incep sa se adune elementele de M lipsa:)

Manu_88 31-03-12 23:41

cat a costat volanul?

Mario_Dub 01-04-12 20:47

500lei

21UKS 21-04-12 10:27

...frumoasa....am vazut poze la "recensamant".....super dau jantele, iar pozele sunt perfecte, cum vrei sa iasa???:D

adi_mao 21-04-12 10:46

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4953842)
din ciclul jucarii mici pentru oameni mari, incep sa se adune elementele de M lipsa:)

frumos pisic...rotile sunt superbe....un pic mai jos, sa pui si oglinzile si un lip la bara

Mario_Dub 21-04-12 15:54

thx uks, pozele nu sunt tocmai cum as fi vrut eu sa iasa, aparatul fiind de imprumut de la un prieten deci nu am avut timp sa ma acomodez cu setarile lui, sincer m-am cam pierdut in ele:))) dar am reusit cateva cadre macar

ai dreptate adi, suspensia este urmatorul lucru pe lista de cumparaturi dar sa se mai adune ceva banuti ca rotile m-au cam lasat cu visteria goala, lip vroiam sa cumpar dar am tot amanat si uite ca acum cam asta mai lipseste de la exterior, poate si un eleron dar inca nu sunt hotarat in privinta lui, oglinzile trebuie revopsite si aranjate putin, am apucat sa fac doar o proba sa vad ca merg motorasele ok si atat.

pentru toti cei ce m-au intrebat pe privat de rc-uri, rotile nu sunt de vanzare, pastrez ambele seturi dar multumesc pentru interes :)

scorpion69 21-04-12 21:15

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos

pheerya 23-04-12 08:58

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4991483)
pentru toti cei ce m-au intrebat pe privat de rc-uri, rotile nu sunt de vanzare, pastrez ambele seturi dar multumesc pentru interes :)

RC-urile sunt ale mele. Punct!:D

Mario_Dub 23-04-12 23:03

14 Attachment(s)
M-am jucat putin cu aparatul foto... inca mai invat:) de editare nu am habar asa ca pozele sunt brute, asa cum le-am facut, doar redimensionate sa le accepte site-ul

RIcKO 23-04-12 23:12

Jaaaaarrrr............iubesc masina asta . te updatez maine ca sunt rupt acum ( de oboseala :)))

catageo 24-04-12 12:03

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4949736)
Chriss-T pretul este pt 4 bucati sau per set de doua bucati? si ce firma sunt?

Nosfer am tot stat pe ganduri daca sa ma incumet sa fac iarasi o investitie tot in roti si sa renunt la motor sau vopsitorie/tinichigerie si am zis ca motor pot lua oricand, vopsitoria o mai pot amana putin pana fac rost de toate piesele necesare si RS-uri s-ar putea sa nu mai gasesc prea curand mai ales la un pret rezonabil si am trecut la fapte :) iar Dani, baiatul de la care le-am luat a fost foarte intelegator si a asteptat cateva zile sa-i dau un raspuns sigur

mai pun cate o poza doua intre timp, in special pentru cei care vor sa treaca la un hu mai performant si care sa se integreze in bord acceptabil, oricum pe partea de sunet, chiar si pe mini boxele astea se aude destul de bine... si desigur bebeii mei :D

ricko nu obisnuiesc sa fac afaceri pe spatele unor pasionati ca si mine care de altfel muncesc din greu pentru a mai cumpara cate ceva la masina sau pt a-i readuce farmecul la suprafata. daca vreodata o sa fie de vanzare aceste jante pe acest forum, o sa pun exact acelasi pret de achizitie plus ce investesc eu in ele, nimic altceva, dar acel moment este departe de mine.

E foarte ok 9812-le RR. Am si eu pe e46 cu difuzoarele stock, se aude mult mai bine decat business-ul. Cat a costat player-ul?
Nu in ultimul rand vreau sa te felicit pentru masina, este SUPERBA.

Mario_Dub 24-04-12 15:52

thx RIcKO, nu le-am mai pus pe threadul e36 sa nu aglomerez aiurea fiindca nu aveam nici o modificare si aici nu aveam si eu o poza:D, am mult mai multe, am postat doar cateva ca si eu eram cu un ochi deja inchis aseara...

am avut destule hu-uri si alpine 9812 a fost printre cele mai reusit, iar varianta rr fiind destul de rara, mi-a luat ceva timp pana am gasit si mai ales sa fie intr-o stare cat mai buna, urmeaza sa iau si alte boxe fata/spate + statie, cele de serie fiind niste pocnitori de carton.
parca am dat pe el 420lei din cate imi aduc aminte, tot de pe 4tuning.
thx pt remarca dar din punctul meu de vedere nu este chiar superba, este cale lunga pana acolo, sunt altele pe forum care chiar sunt, dar si alte investitii, dar pot zice ca este masina mea de suflet :)

VaLeX 24-04-12 16:21

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4995937)
thx RIcKO, nu le-am mai pus pe threadul e36 sa nu aglomerez aiurea fiindca nu aveam nici o modificare si aici nu aveam si eu o poza:D, am mult mai multe, am postat doar cateva ca si eu eram cu un ochi deja inchis aseara...

am avut destule hu-uri si alpine 9812 a fost printre cele mai reusit, iar varianta rr fiind destul de rara, mi-a luat ceva timp pana am gasit si mai ales sa fie intr-o stare cat mai buna, urmeaza sa iau si alte boxe fata/spate + statie, cele de serie fiind niste pocnitori de carton.
parca am dat pe el 420lei din cate imi aduc aminte, tot de pe 4tuning.
thx pt remarca dar din punctul meu de vedere nu este chiar superba, este cale lunga pana acolo, sunt altele pe forum care chiar sunt, dar si alte investitii, dar pot zice ca este masina mea de suflet :)

E superba ! ( cand 1.2.3.4 spun ca e superba , te duci sa te culci) :lol:
As vrea sa vad pe lunga ceva retro , si galben. :D
Spor in continuare.

motzu 24-04-12 18:46

foarte frumoasa8)

adi_mao 24-04-12 20:33

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4995165)
M-am jucat putin cu aparatul foto... inca mai invat:) de editare nu am habar asa ca pozele sunt brute, asa cum le-am facut, doar redimensionate sa le accepte site-ul

este un coupe foarte frumos....imi place cum ai grija de acest E36

PS ai relatii acolo sus la AFI?? cand mai mergi la fofo acolo da-mi un PM si aduc si eu pisica mea ;)

seara buna

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning