![]() |
Re: Cea mai rapida masina condusa de voi!!
Quote:
|
renault 5 gt turbo , 1,4l 115cp, renault 19 cu 1.8 16V, 140 cp - 230 km/h, opel calibra turbo 204 cp - nu mai retin viteza, ford probe gt turbo 147cp - peste 220 km/h (acolo se termina gradatia :)), chevrolet corvette '85, 5,7l, 350cp(asta nu sunt sigur)
cel mai mutl m-au uimit renaulturile, mai ales 19 care tragea bine pana la 7500rpm, si aproape toate vitezele (1,2,3,4), desi era aspirat, si destul de mic, si avea o manevrabilitate foarte buna. fordul se infigea bine dar era foarte prost la manevrabilitate, opelul nu prea avea frane :)), iar corvette-ul era destul de greoi de mers cu el, si oricum nu mi-am dat seama prea bine pt ca dupa ce am papat 35 de litri de benzen m-am potolit :D. m-am referit aici a masini stock, nemodificate. |
renault 19 cu 140 de cai si 230. da.
|
Peugeotu 206 gti a lu nasimiu...meserie masina km daramata ea k na fost intretinuta...da merge motorasu zdravan.......
|
Quote:
|
Exista si 206 GTI are 135 de CP... si a aparut prima data prin 2001
|
solenza :))
|
opel astra 1.4i ...doar 160 ca nu aveam unde sa ii dau mai mult(pedala mai era)
|
a...uitasem...dacia 1300 pe vremea cand nu imi patina discu...140km/h
|
Quote:
se incadreaza? :???: |
dak asta a fost cea mai rapida mashina atunci, da yo sunt de parere k se incadreaza
|
Clear ... ;)
|
volvo,nu mai stiu modelul,era mai vechi,2300 cc benzina
|
In primul rand ..... si in al doilea rand ........gogule da-te draqu cum M6 tau , , don la fel da la asta macar intr-un sens bun :D
masini ce draq sa zic Dacia 130 l/km (mai aveam nitel si decolam) Cielo din ala rosu :(( 180 km/l si cam atat ... Dar daca lumea vb ca draq sa zic (Enzo m-am plimbat prin mol cu el , un maseratii prin casa , si parca un Paganni Zonda pe partie dar nu mai imi aduk bine aminte ca era a lu unu cu folia ) |
mijto post si io am dat 150km\h la o Dacie 2001 berlina...surprinzator se tinea bine....dar necontrolabila....joc mare la directie..periculos
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning