![]() |
Re: AG 33 WRC Pitesti
sincer mi se pare o dacie normala dar astept sa vad cum va evolua.
ce stiu despre masina asta e ca are muzica ca o aud cand trece dar in poze am vazut ca are un radiocasetofon sau ma insel? spune-mi mai multe despre sistemul audio (daca vrei) |
am inteles ca vrei niste jante 4 x 100 ??? daca am inteles bine am eu 4 bucati ATS ... cum le are wrc-ul sau sgm-ul ... daca te intereseaza lasa`mi mesaj
|
1 Attachment(s)
wrc-ule uite ceasurile mele dupa masina sa vezi cum sunt. vreau sa le fac sa nu imi mai faca punctul ala in jumate. in seara asta inc sa le fac palealalte
|
tipule, ai reusit "resoftarea"?
|
si care-i faza cu ceasurile, ca arata 5200rot/min si 180km/h ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????
|
nu frate ca am reglat eu acele cand ereau ceasurile in casa dupa ce le-am facut. acuma incerc sa fac altele dar sa nu mai imi faca punct in jumatea ceasurilor
|
imi pare rau ca va spun dar am vandut masina [de o luna](am vrut sa iau alta marca, dar nu a fost sa fie); sa-mi mai revin cu bani ca vreau sa-mi iau alta si insonorizata (ca aia nu era).masina acum e la liceul economic in fata, e de vanzare cu 84mil (eu am luat 95mil pe ea).eu stept sa o vanda ca sa-mi iau nr de pe ea.
|
:(...... Ce masina vrei sa iti iei?
|
Quote:
:-) |
pai sper sa iti gasesti ......una mai buna
|
totusi daca nu se mai posteaza nimic de ce nu inchizi treadul!? sau de ce nu il stergi!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning