Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Pareri, idei, discutii referitoare la Virtual 4Tuning League (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/27669-pareri-idei-discutii-referitoare-virtual-4tuning-league.html)

Gabi 10-05-07 19:14

Re: Pareri, idei, sfaturi referitoare la Virtual 4Tuning League

Fiecare etapa are un singur castigator !

no limits design 21-06-07 20:37

cand incepe cea de-a 8-a etapa???:D

maf 04-08-07 20:46

cand incepe cea de a 9 ?

MARI_NSL 05-08-07 00:23

Quote:

Originally Posted by maf (Post 1030392)
cand incepe cea de a 9 ?

ma bag si io la asta :d. Prezent de aku :d

budeanudragos 05-08-07 17:23

Quote:

Originally Posted by maf (Post 1030392)
cand incepe cea de a 9 ?

si eu vreau sa ma bag ca pana acu le-am cam ratat ba din lipsa de timp ba din lipsa de spontaneitate :)

Ace Axel 05-08-07 23:27

acuma repede kt inca e cald topicul :) https://forum.4tuning.ro/showthread.p...86#post1032086

AdY9005 09-09-07 18:15

cand incepe etapa a-10-a ...... ?

Ace Axel 09-09-07 18:47

o sa mai intarzie un pic etapa a 10-a ...

drifty_msr 16-09-07 15:59

cred ca voi participa si eu la etapa a 10 :rolleyes2 desi nu am facut decat 3 masini pana acum :oops:

Trickz 16-09-07 17:20

eis....conducerea....va propun ceva...am vazut cum a postat nenea ala pe un topic pe aici ceva de echipe...nu am inteles ce vrea...oricum, atunci m'am gandit...ce ar fi daca s'ar inlocui userii...cu echipe de useri. in loc de 8 locuri, 8 echipe...de 2,3...asta se vede la fata locului, dupa nr de inscrieri...nujh, e doar o parere.,...asa intra mai multi...nu mai sunt probleme gen...ala a primit mesaj sa intre si a intrat rpd si eu nu am prins loc...

patriotu90 16-09-07 19:27

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1103479)
eis....conducerea....va propun ceva...am vazut cum a postat nenea ala pe un topic pe aici ceva de echipe...nu am inteles ce vrea...oricum, atunci m'am gandit...ce ar fi daca s'ar inlocui userii...cu echipe de useri. in loc de 8 locuri, 8 echipe...de 2,3...asta se vede la fata locului, dupa nr de inscrieri...nujh, e doar o parere.,...asa intra mai multi...nu mai sunt probleme gen...ala a primit mesaj sa intre si a intrat rpd si eu nu am prins loc...

inteleg ce vrei tu sa zici ... dar poate vor si useri noi (care nu cunosc oameni de pe forum) sa participe si nu cred ca au cum sa-si formeze o echipa ... eu nu am nimic impotriva ... daca reusiti sa va strangeti 8 echipe organizam si o astfel de etapa (daca e de acord si ace axel) ... dar asta dupa etapa a 10-a care dorim sa fie organizata dupa modelul celor dinainte ... o sa vina si ea cat de curand ...

Trickz 16-09-07 19:28

de ce sa ne stabilim noi? cel mai bine trasi la sorti....ca sa nu se formeze echipe de lux contra unei echipe de noobi, de ex..

Ace Axel 16-09-07 23:43

man .. eu nam nimic impotriva unei etape p ekipe ... dar :

1. mi se pare dificil de facut o masina in ekipa (va spun asta dupa colaborarea cu patriotu care a fost freehand - photoshop ; dak lucrati toti in ps cred k e si mai greu)
2. Ar fi foarte greu sa va intelegeti intre voi ( mai ales dak facem noi ekipele)

imi pare rau k amanam atata etapa 10 ... dar in final speram sa merite...

drifty_msr 17-09-07 15:17

si io astept etapa 10 si sper sa merite... sper ca pot concura si eu... incercati sa faceti etapa 10 in 20 de zile cel mult ca imi expira trialu la photoshop :oops: ... pana atunci insa am facut masinile din etapa 8 si 9 ... sa vad ce iese :P

OmB* 17-09-07 18:15

eu unu nu cred k e bine sa se traga la sort.... nimanui nu iar conveni sa pice cu unii mai "slab pregatiti"... cat despre lucrul in echipa nu cred k e asa de greu... vb intre noi ne alegem o tema(culoare, stil, etc.) lucreaza fiecare masina si la sf se aleg cele mai bune idei care se fac pe masina de final ... cam asa as vedea eu lucrul in echipa... :D :D :D :oops: :oops: :oops:

All times are GMT +2. The time now is 18:52.

- Copyright 2026 4Tuning