![]() |
Re: Masina mea : Opel Astra G slow
De pe model de maşină este luată buza?
|
Quote:
|
Vă mulţumesc ! Deocamdata stă pe bară 4 saptămāni că a īnceput sesiunea :rolleyes2
Quote:
|
Scuze, s-a pierdut acest detaliu... :D
N-a fost nevoie de nicio modificare din cāte văd. Ideea mea era pentru buza de la Espace dar şi asta arată super ok! |
10 Attachment(s)
:D ..
|
Bine arata hatch-u :D. Baga si tu o culoare la manere, bandouri, praguri. Farurile ai putea sa le dai jos si sa vopsesti rama neagra ca la njoy, lucru pe care il voi face si eu cand da chefu' in mine :-P
PS: si pune grilele alea la loc in bara fata jos.;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Manerele, bandourile, pragurile si oglinzile sunt in plan sa le vopsesc. Grilele din bara mai am doar una (cea de jos) pentru ca pe cealalta mi-a furat-o. O sa-mi iau , daca stiti pe cineva dati un p.m.
Va multumesc pentru aprecieri! |
Quote:
|
cred ca am eu o grila (sau chiar pe ambele), dar trebuie sa ma uit. Imi place ce vad:D
|
[QUOTE=bujuKYL;5069903]daca nu gasesti, atuncea cauta ceva plasa vezi ce gasesti mai de calitate si ti-o montezi:-P[/QUOTE
Nu pun plasa, nu-mi place:???:. Ms de sfat oricum ;). Kahn daca ai da-mi un p.m. si sambata daca vii o iau atunci :D |
[QUOTE=LiviuTunman;5070205]
Quote:
|
voi fii la EuroCar Meeting sambata . Cine mai vine? :lol:
|
salut o intreabree. ai facut.o low doar din arcuri ?
|
Foarte frumoasa Astra, cu bun gust. Am un fix cu jantele, vreau sa-mi spui daca stii cumva ce greutate au.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning