![]() |
Re: Suzuki x90 turbo
Quote:
Noi la matiz, care are 3 bobine, ca sa putem monta turometru folosim un asa zis sumator. Nu prea ma pricep la electronica, gasisem o schema facuta de un nene abramburel, in mare se ia cate un fir de la fiecare bobina, se leaga la 3 diode , diodele se legau intre ele la capatul celalalt, si de acolo plecai cu 2 fire ... unul il legai la minus si celalalt la turometru. daca gasesc pdf-ul il atasez. succes in continuare, |
Quote:
|
Ca sa scap de probleme cu cutia am pus cutie de a4 quattro ca sa folosesc spatele , multe modificari pentru ambreiajul hidraulic pentru traversa cutiei, cardan toate cele . SIngura problema e ca am 5 viteze inapoi si una inainte :lol:
|
:rolleyes2 ciudat si cum rezolvi problema?
|
Quote:
|
Si nu o sa faci nimic fara niste modificari majore ;)
|
2 Attachment(s)
Ma pregatesc pentru urmatoarea etapa la tulcea :D
|
Planetara stanga spate rupta la tulcea , noroc ca am avut lock right lockeru si am venit 100 km pana acasa pe roti :)) , maine vine alta si o schimb , pun poze cu ce a ramas !
|
M-am dat de doua ori , prima oara am incalzit gumele putin si am avut 60 feetu 2.1 , a doua oara n-am primit bon dar au fost incalzite bine si mi sa parut si mai agresiva plecarea , probabil o fi fost un 2.0 zic eu :-?? dar fara masuratoare nu stiu.
|
2 Attachment(s)
planetara stanga spate
|
eu atata pot zice ... auch
|
Quote:
Quote:
Intai afirmi ca ai alezat bloc de 1.6 la 1.8 5 supape , e cu totul altceva fata de faptul ca ai facut swap la 1.8 turbo de 150 de cai , resoftat reevo la 195 , deja era prea mult pentru motor , era de asteptat sa se ajunga la prima problema ! softurile revo sunt ele bune , dar pe hardware custom , nu pe stock , e putin mai complicat aici ! Quote:
Quote:
Daca era sa faci o miscare mai ok , luai instalatia electrica de vw + bordul si scapai de problemele cu turatiile si tot ! sa adaptezi acum de la vw la suzuki e mai complicat , sau iti cumperi un turometru aftermarket!!! cum spunea un coleg mai sus , ai de facut modificari majore daca vrei sa iasa ceva bun din toata treaba ! |
Quote:
Sezonul urmator am de gand sa fac plecarile cu 4 X 4 , masina are si blocant pe spate , deci slaba sanse sa mai rup vreo planetara decat cu cine stie ce cuplu. |
Acuma am cutie de vitara 2.0 v6 care are pinioanele mai mari decat cele de viatara de 1.6 .
|
Dupa aproape 2 ani de zile debea acuma am facut o carcasa de cutie perfect centrara , a 3 a carcasa a fost cu noroc :)) , folosesc si cutia de 2.0v6 de viatara care se pare ca tine fara probleme la chin.
Am ambreiaj sport masa simpla si volanta masa simpla facut nu cumparata , doar ca o cota este gresita si placa de presiune nu apasa destul de tare discul , masina patinand de la a 3 a in sus dar problema nu e grava. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning