Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai rapida masina de politie: BRABUS CLS V12 S Rocket (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/27475-rapida-masina-politie-brabus-cls-v12-rocket.html)

subaru driver 22-11-06 11:22

Re: Cea mai rapida masina de politie: BRABUS CLS V12 S Rocket

sincer... mi-ar fi frica sa ma intalnesc cu asa ceva pe drum...:rolleyes2 da poate nu m-ar prinde

Doctorul 22-11-06 11:50

ai subaru??pe autostrada te prinde

AnduGTR 22-11-06 12:15

Sunt curios ce militzian are tupeu sa se bage cu asa ceva intr-o urmarire...nu cred ca tzine in frau toti cei 730 de cai (hraniti foarte bine:D ). In rest, mishto mashina...super.

phanthoms_of_khw 22-11-06 18:14

in primu rand mi-ar place sa conduc asa ceva in al doilea oare ce fel de super masina ne-ar trebuii noua in romania shi tare shi mare ca sa evite gropile

only_4dan 22-11-06 20:04

cred ca accelereaza de la 0-100km/h mai repede decat iti poti zice nr de la celular:crazy: :crazy: :crazy:

Doctorul 22-11-06 20:05

nu cred ca iti poti zice nr. de celular(si sa il si inteleaga cineva) in 4secunde:)

bizkuite 23-11-06 11:28

Quote:

Originally Posted by thor (Post 627730)
nici chiar nemtii,nu`au sa`si permita sa`alerge dupa vreun kamikaze,cu masina asta...poate`o arata si se sperie cei slabi de injer

ai dreptate aici, nu is destul de nebuni incat sa se tzina dupa unul de pe strada ,care face alergari in aproape fiecare seara... Gaborii is prea lashi, nu au ei atata sange in p... ca sa se tina dupa un street racer. :lol:

bizkuite 23-11-06 11:46

si inca ceva: girofarul ala mi se pare cam ne-aerodinamic pe plafon ,nu cred ca rezista la o viteza mai mare de 250 km/h... parerea mea

Mercury2087 23-11-06 13:07

Frumos o imbinare armonioasa intre un inger si un demon!!!!!!!! In ro ar ramane in prima groapa. la Noi ar merge H2 de 700CP

Doctorul 23-11-06 13:31

la noi e buna o masina de teren un merceds ml :))) sau ceva de genul asta si rapid si puternic

DjVictor 23-11-06 13:55

se tine oare dupa un Bugatti veyron ?

kornuletz 23-11-06 15:10

...mda...ce urat...sa te pui cu un gabor kre conduce mertzu ala..:lol: :lol: :lol:

Tzus 23-11-06 15:40

Gaborii nemtzi poate merita asa masina.Cu siguranta au cu ce sa o intretina si piloti care sa o conduca.La noi cand spui politist te gandesti la ceva cu cascheta si burta care sta camuflat intr-un logan galben,rosu sau alta culoare,ascuns cat mai bine ca sa poti trece cu viteza sa iti ia banii si carnetul.

Nitrous 24-11-06 13:06

M-am amuzat teribil cand am citit ce prostii pot scoate unii?? :Pai ce masina este in Romania sa depaseasca 360Km/h?? Oricum denumirea de "rocket" i se potriveste ca o manusa.

andy_wpo 24-11-06 14:01

aberati rau de tot.in primu rand toti politisti de pe autobahn sunt antrenati special la scolii de pilotaj asa ca nu prea vad cum sa le scape cineva.in al doilea rand in afara de vreo cateva supercar-uri(care nu prea cred ca fug de politie)masina asta ii cea mai puternica limuzina din lume.uitati-va pe youtube si o sa gasiti filmulete cu urmariri pe autobahn si vedeti ce stiu politistii aia.

All times are GMT +2. The time now is 17:12.

- Copyright 2026 4Tuning