![]() |
Re: O Noua Bomba Pe Roti in MR.
Quote:
Maine o sa fie gata de tot iar in doua sapt gata de finitiv si aici ma refer la kit-ul pt extrior si motor dupa care am sa incerc din nou sa-l provoc pe nr1. |
nr1. fiind ?
la ce provoci ? 400 m? eu zic ca in loc sa ii pui spoilere shi jante mai bine bagi banii intr-un interior de carbon..eventual partzi de caroserie din carbon....shi ushurata mashina cat se poate(fara clima shi optziuni dinastea). dupa cate stiu stock are peste 1400 de Kg...ceea ce e cam mult. in plus daca vrei sa cahstigi pe 400 de m ai putea sa vorbeshti cu nishte baietzi priceputzi din germanica(poate te ajuta maff) sa-tzi vanda o cutie scurta pt animalutzul asta...sa nu mai mearga el peste 300 ci doar vreo 250....sa vezi atunci racheta. Mashinile astea sunt frumoase in orice culoare.... |
Felicitari Ono pentru achizitie....e belea masinutza...Vroom vroooooooommm!:)
|
1 Attachment(s)
poza cu una asemanatoare....care e superba....:D
dar asta va fi.. "si mai superba"...;) |
kre e ono din primele 2 poze? ala cu ochelari kre se urca in masina presupun..nu?
misto masina , nu ma asteptam sa o vopsesti..dar ai intuit bine ..arata misto culoarea asta pe ea s-o stapanesti sanatos! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
exemplul perfect este acest porsche..care s`a vazut CAT de bine se tzine fatza de subaru lui sebi....si sincer va spun..in interior citesti LUX peste tot ... acum ca stitzi ce e in capul lui...probabil ca o sa ii intelegetzi deciziile.... si ca sa va dau si dreptate in ceea ce spunetzi...cat de curand va iesi pe strada subaru lui ono...o masina care va renuntza la "luxul" unei masini de zi cu zi (casetofon,AC...etc) tocmai pt a o ushura si a o face mai rapida...in schimb...va pastra designul exterior Chargespeed...pt ca pur si simplu arata bine ... |
blow ..unde sa vazut cat de bine se tine fatza de subarul lui sebi..?
stii ceva si noi nu ??:D:D:D |
asta am vrut si eu sa intreb,dar am vrut mai inatai sa caut ,sa nu ma fac de ras. unde s-a vazut si cat de bine??:)
|
Quote:
ba da voi nu cititzi deloc forumul ? :D https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=400 |
nu pot decat sa spun BRAVO sebastian,bravo ono.:)
|
Ah...pai daca vrei o mashina pt condus in fiecare zi e clar..ai ales ce trebuia :) eu credeam ca vrei o mashina strict pt sprint...pt 400m.
Nu te invatz...mi-am expus opinia,sfatul...shi da...la baza a ceea ce spun stau experimente personale shi experimente ale altor cunoscutzi de ai mei care au avut shi au Porsche shi le alearga pe circuit. Bafta in continuare cu mashina, sper sa pui filmuletze shi poze dupa ce o scotzi la alergat putzin :) |
Quote:
apropo de subarul tau ce se mai aude...?? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:41. |
- Copyright 2026 4Tuning