![]() |
Re: Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI 130 CP
Quote:
|
te impingem si azi? te ajutam?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
cam asa e facut la mine : vezi pozele atasate si scuze ptr dezordinea din portbagaj, dar tot ce se vede pe akolo urmeaza a fi montat pe masina, doar ca nu prea am timp si nici vremea nu permite :)) |
Frumos ce ai tu pe acolo,chiar as fi curios sa vad cum se aude.Stii cumva este normal cand este mai frig afara sa dea statia putin mai prost pana cand se incalzeste?Ma refer la -10 20 de grade
|
:ford: "prietenii stiu de ce"
|
8 Attachment(s)
Intre timp pe la masina,sa montat xenon,sa inmatriculat la bg,facut etrierii rosii,montat cauciucuri de vara,schimbat toate filtrele si uleiul.Mi sa intamplat o faza ciudata a inceput sa licare becul de la bujii in timp ce rulam pe centura si puterea motorului mia scazut la jumate.M am dus am pus testerul pe ea,si imi da limita detonatie cilindrul 2,eroarea a fost p2337 parca.Am pus injectoarele pe tester si sunt in perfecta stare,le am si curatat pe standul de le am verificat.Am schimbat filtrul de motorina si le am rescris,totul este perfect acum.A mai patit cineva?Am verificat filtul vechii si nu a avut decat 2 3 gunoioase micute,nimic grav,dupa 8000 de km facuti in tara numai cu motorina de la mol
|
super masina!
multi km fara incidente! |
6 Attachment(s)
Ms mult,intre timp s-a mai montat un eleron tip m,o mica modificare la spoilerul fata,curatat si revopsit jantele,curatat admisia,si este cam gata pentru drumul spre anglia,care o sa fie in 2 sapt
|
au iesit bine jantele,arata ca noi:shock:mai gandeste-te la idea cu bandourile de pe spoilere pana pleci...bafta si drum bun in anglia
|
Salut.. sunt pe cale sa cumpar un mondeo 2.0 TDCI 6 trepte, 150 de cai din 2005, ma poate ajuta cineva cu cateva informatii despre acest model? Fiabilitate, consum(cel adevarat nu cel din acte) daca modelul are probleme, cost de intretinere etc... Multumesc frumos
|
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sa mai sterg praful pe aici,am ajuns in Anglia cu masina,dar din pacate a fost un drum cu peripetii.Mi sa spart furtunul de pleaca din egr in turbocooler prin Austria,si am ajuns cu greu aici.Am rezolvat problema cu 100 de lire,i am pus niste semnalizari laterale fumurii luate dupa ebay si i am schimbat filtrul de polen.In rest bateria cam slabuta sper sa ma tina pana in tara si niste poze dupa aici
|
3 Attachment(s)
sal Andutu. da c faci prin Anglia? mai iei vreo masina?
in ce zona esti akolo? eu am fost luna trecuta si mi-am cumparet un St220 de pe linga Mancester. o "bucurie" se masina , ca sa nu fiu nesimtit si sa zic "Racheta" :)) uite ceva poze, mai multe la "masina mea" alaturi de celalt mondeo( griul cu dungi albastre) poza cu farurile negre este dupa inmatricularea in Franta. una din primele 3 modificari |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning