![]() |
Re: Provocari
hm...la finantze...
deci tu tre sa ma lamuresti si p mine cu finantele astea.:P am auzit si io ca se strad cativa p acolo, dar nu stiu daca zici la mishto sau nu. :P |
Bai fratilor daca e ceva acolo.....anuntati-ma si pe mine sa vada si ochiu meu.
|
las ca punem noi mana p ei...stai sa vina we...
tine banii de benzina...si gandeste-te la arcurile alea...;) |
Nu ma gandesc la arcuri ca nu am de ce. Tre sa micsorez tija de la amortizor ca daca i le pun asa....imi distruge amortizoarele si e pacat de ele.Deja am alta surpriza pentru tine :P.......sau poate chiar doua :)
|
Deci pana la urma unbde se fac cursele alea ?? ca tot nu am inteles :D
|
peste tot si nicaieri
|
4 pagini de thread-uri si nimic concret...nici o provocare. Am vazut pe un oarecare steffanelo care zicea ceva....dar nimeni nu s-a aruncat. Faceti si voi publicitate :). Din cate vad....eu cred ca o sa am doi clienti cand ma intorc. Inca mai astept...speranta moare ultima.
Sau altfel spus.....detin un kadett gsi motor c20ne 8v 115 cai....aviz amatorilor pana in 150 de cai....dar intervin anumite conditii de greutate si de distanta pe care ne dam. Ca sa nu fie probleme....se zvoneste ca la inceputu` lu` mai o sa fie ceva organizat...si o facem legal. |
faceti curse ba baetzi...fitzi rai! :)
|
s-a trezit mireasa cea mare...:P
c faci fata? traiesti? uitasei parola ? |
arrrrrrrrrrr
|
Norok baietzi :!:
in legatura cu provocarile despre carec ar trebui sa se vorbeasca pe topikul aceste hai ka sparg eu gheatza ...... Sunt dispus sa accept orice provocare serioasa in care sa intre si o mica miza :!: Masina de participare BMW Ursuletz an 1990 motor 2300 cm3 numar AG-xx-JIU negru precizez ca nu este masina mea ca sa nu vb unii aiurea :!: |
Dumy ce faci mai,te dai cu masina lui biba???
|
Quote:
|
In talon are motor de 2000 si nu stiu cati cai am sa ma uit dar daca vrei fac cu tine numai pe ceva jos ca nu este masina mea si trebuie neaparat sa pariez ceva si repet ma dau cu orice masina care este dispusa sa faca pe bani :!:
Donnyro ca sa zic asa Biba este un prieten foarte apropiat deal meu pe langa faptul ca suntem vecini :D |
daca tu crezi ca noi habar nu avem c inseamna un bmw...t inseli
iar nush d c t astepti de la bobby sa puna banu jos cand clar ai un avantaj. asa vin si io cu un golf2 cu motor d 1.3 benzina... imi dai avans 3 masini si facem p bani... iti convine? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning