![]() |
Re: Revista 4TuningRO NR4 !!
Putem sa vedem si noi coperta? Ca am fost baieti cuminti.........asa de mos Nicolae :P
|
A aparut sau nu?
|
Daca e cineva care mai cauta nr. 3 il gasiti la Agip-ul de langa autogara Militari
Am fost azi dimineata la 2 agip-uri si nr 4 nu a aparut inca la ei... Suntem in asteptare! |
Am vazut si eu aseara revista 4tuning nr.3 in benzinaria Agip de langa autogara militari....
|
Si eu sunt pe stand-by ... le-am dat o bere la baietii de la Agip - Vacarescu sa-mi tina scaunelul cald !:lol:
|
Ne anunti si pe noi daca apare ceva?.... daca te anunta baietii de revista....asta in cazul in care nu se afiseaza nik pe site :P
|
1 Attachment(s)
da, revista a aparut....
maine intra in distributie. in tara o sa fie probabil marti, deoarece vine weekwndu' oricum, a iesit misto tare, sper sa va placa la fel de mult sa o cititi pe cat ne-a placut noua sa o facem. orice alte intrebari, va astept sarbatori fericite. |
arata super
si sunt sigur ca si contzinutu` e pe masura ca si numerele precedente :) |
prea smek coperta....deci pt bucuresti, joi vineri o gasit ?
|
Sa Intzeleg Ca In Cta O Sa O Gasim Abia Martzi??
|
Yaa-Haaa! :joy: :boogie: de-abia am asteptat-o... cu toate ca in mod normal mai totul se gaseste pe forum imi trebuie doar sa o am :twisted:
acum ca e deja bine cunoscuta nu mai e asa greu de gasit.. ca pt primele doua numere am spart asfaltul prin tot orasul sa le gasesc.. |
Crezi ca daca ma duc prin plaza (Diverta) o gasesc sau sa caut mai bine pe la agip? Eu de acolo am luat revista ultima data...dar daca imi spuneti ca apare mai repede la agip...
|
Am fost la agip militari azi si era doar numarul 3.
|
In sfarsit a aparut... Tare ca intotdeauna coperta :)
Multumesc SGM ca ai zis... acum vroiam sa ma duc sa vad daca o are la Agip :D |
am fost si eu la Agip Muncii si avea 5 exemplare nr.3.........
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning