![]() |
Re: E 34 525tds Touring
Quote:
|
Impecabil E34.Sincer esti primul care pune pachet MTech pe 5-ar cel putin eu personal nu prea am vazut proiecte de seria 5 pe 4tuning cu pachete M.Jantele sunt pe masura.Ii ipseste o suspensie MTech cred eu.In rest multi km fara incidente si in continuare sa mergi pe partea de OEM cu modificarile ca e senzatie.
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare....felicitari pt masina...arata f bn
am luat si eu unul acum cateva zile. sa auzim de bn |
multumesc, bafta si tie cu ''a ta''
|
Felicitari, ai o masina superba si tot ce ai facut la ea e ceea ce trebuie.Ca si un mic sfat ar fi stopurile spate cu semnalizarea alba, gri sau rosu, dar cred ca te-ai gandit si tu la asta....bafta in continuare cu proiectul
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cadou de Nicolae a primit 2 scaune recaro proaspat tapitate cu piele, urmeaza banchetele plus alte maruntisuri prin interior. A primit si fete de usi cu trimuri de mahon , si bord cu trimuri de mahon.
Multumesc S.CIPRIAN2011 pentru lucrarea de tapiterie facuta. |
super bn lucrate.e piele naturala sau ecologica?
cati bani te-a ajuns de tapitat tot? |
Piele naturala, 200euro material+manopera. Astept acum bancheta care e tot 200 fiind mai mare.
|
Fara suparare dar pielea pare destul de "ieftina" iar finisajele personal imi par aiurea pe zona reglabila de la sezut, nu este intinsa uniform; cu 200E se pot face scaunele+bancheta cu un textil de calitate, acelas model de scaune am si eu si urmaresc o retapitare la primavara.
Numai bine! |
Quote:
|
da asta cam asa e si la mine in sibiu deabia am gasit un atelier de tapitat care sa deschis de ceva vreme si fac exact aceeasi calitate ca si la scaunele tale...piele mai groasa nu e asa neteda clar inferioara la calitate....dar si pretul e pe masura..
dupa parerea mea arata foarte bine daca mai faci si bancheta o sa fie chiar faina |
Sunt niste baieti in Slatina care fac lucrari foarte bune la pretul pe care l-am spus, nu in Bucuresti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning