![]() |
Salut, numele meu este Alin si sunt din Piatra Neamt, membru (Presedinte filiala) al A.S.C. Club Sportiv Kamikaze Racing Team filiala Piatra Neamt. Pentru cei care nu au stiut exista din vara un club auto si in Piatra Neamt. Este rodul muncii catorva baieti pasionati de masini si tuning. Avem pana in prezent in jur de 25 de membri doar in Piatra care sunt fie admiratori fie posesori de masini tunate ori in lucru; fie admiratori si pasionati.
Pt. mai multe detalii celor interesati le pot oferi dupa ce stam de vorba aici pe forum. Avem intalniri saptamanal in fiecare vineri la ora 20 in parcarea din centru orasului....pe timpul verii ne-am adunat in parcarea de la Colibele Haiducilor; deocamdata suntem la inceput....destul de putini insa pe masura ce trece timpul speram sa fim cat mai multi....si cat mai multe masini. O sa pun si niste poze candva..... Pana atunci pot sa va spun ca avem cateva masini destul de frumusele....si mai asteptam si pe altii pasionati la fel ca noi sa ni se alature... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
By the way suntem promotorii celui mai nou sport cu motor din Romania ....Drift-ul....mai multe detalii pe www.********* - pagina nu este inca gata dar avem functional forumul.....mai multe detalii despre asta si despre clubul nostru veti afla acolo. Va asteptam.... |
Re: Piatra-Neamt
Dak tot vb de drifturi cred ca 200sx-u ala rosu este cel mai tare :D....sunt multe masini SUPER in piatra,pot sa zic ca aproape la toata lumea le place tuningu.sper sa puneti nishte poze cu masini mai rar intalnite ca deocamdata stiu o gramada,pls mai puneti nishte poze cu masini mijto.thnx
|
Quote:
cam slabuta activitate ...o sa se schimbe situatia cat de curand...daca vrem sa intram in rand cu lumea si sa avem si noi un loc in randu comunitatilor locale |
Salut la toata lumea!
Intru direct in subiect si va intreb daca, dupa Iasi (22 oct) si Bacau (19 nov), v-ati gindit sa organizati si voi o intilnire in frumosul vostru oras. N-ar fi rau, mai ales ca e un oras cu traditie automobilistica (aveti etapa in CNR) si, in plus, ati da motive mai multor posesori (si pasionati) de masini sa participe la fenomenul tuning in Romania, in general, si in Piatra Neamt, in particular. Ca locatie pot sa va sugerez Strandul. Am vazut ca e super frumos, parcare larga, cafele, sucuri etc la Tequilla, nu e aglomeratie ca-n Bacau si-astfel avem timp sa schimbam impresii. Ginditi-va la chestia asta. Ar iesi ceva frumos cu siguranta... Bafta, si grabiti-va ca vine iarna! P.S. Este un Corrado rosu prin Piatra? Am trecut pe-acolo acum vreo doua luni si m-am intersectat cu el. N-am vazut numarul daca era de NT, dar ma intereseaza pentru ca si eu sint posesor de Corrado. |
Quote:
|
OK. Asteptam.
Bafta! |
Quote:
si poate nu vii singur,poate mai stii si pe altii din Bicaz pasionati de asa ceva |
1 Attachment(s)
nu stiu a cui e masina.. sper sa nu se supere daca o vede pe aici :-P
|
Quote:
va asteppt si la sectiunea Cluburi promitatoare .... Kamikaze Racing Team.... |
sal la toata lumea!aveti cateva bijuterii auto de ramai mut....
|
Quote:
Quote:
|
cool...imi place orasu vostru era cat pe ce sa devin vecin cu voi....
|
sii cce te-a impiedicat?
Quote:
|
ce putea oare sa se intample?o femeie....
|
cum de nu ma-m gandit....totdeauna femeia e de vina....femeile astea:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning