![]() |
Re: Vw Polo 1.3-Ntz
Quote:
Foarte frumos polo, imi place, ingrijit. Capacul de la busonul de benzina+ Stickere spate + jante+ colantare + in concluzie nu mi-a placut foarte mult matematica dar masina ta da:) Bafta in continuare cu masinuta! |
Asteptam poze + filmare cu toba ! :D
|
Quote:
|
Quote:
Asta o sa se intample la anul. Vezi rezolva cu consusmul ca nu e bine. |
6 Attachment(s)
Rickie pai am cautat pe google la poze si l-am scos la un magazin din oras.
Boasa pe cat se poate de repede voi rezolva si distractia asta costisitoare. App vroiam sa te intreb ..s-au luat cumva cei de la rutiera de tine cand te-au vazut cu farurile negre?As vrea si eu un joey mod la a mea si deaia te intreb. mk3gti uite si momentul mult mult asteptat :X .Oricum sunetul este mult mult mai gros in realitate. Urmeaza geamurile fumurii daca da caldura putin... daca nu :-?punem bani deoparte pentru zile negre :)). Filmarea : https://www.youtube.com/watch?v=f1eDU5Fp3XM https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1321638370 |
Quote:
|
Suna bine , e cumva Royal Wolf toba ? Intreb pentru ca si eu am vrut sa-mi iau Royal dar sunt de proasta calitate , ruginesc repede .
Eu cred ca imi inlocuiesc finala cu o teava , vreau sa fie ceva mai galagioasa :shock: . |
1 Attachment(s)
[QUOTE=NTZ03;4723891]Rickie pai am cautat pe google la poze si l-am scos la un magazin din oras.
Sticker-ul de pe usita de la buson numa acuma l-am vazut .. da ala rupe topu' :) Te-am intrebat de stickere pentru ca si prietena mea are un Polo .. :D |
mk3gti da Royal Wolf e dar am grunduito...sper sa ajute la ceva.Galagioasa :D asa ziceam si eu dar te saturi de ea dupaia.
Rickie prezinta si tu putin polo-ul pretenei tale daca nu te superi.E mai mult decat frumos din cate se vede. |
3 Attachment(s)
Quote:
Polo ii din '98 , are vreo 240000km , motor 1.7SDI (face toti banii :))) Inca ii "under construction" , mai urmeaza la anu' suspensia , jantele pe 14" 8J bara spate si pragurile. Anul asta i-am facut partea de tablarie, a fost foarte ruginit, l-am vopsit alb cu negru perlat (sparkles) + un pic de estetica (bari, faruri, stopuri etc.) |
Dar ai bagat ceva in ea si deja se vede ca o sa iasa ceva foarte deosebit si cu de bun gust.Succes in continuare.
|
De ce nu-i faci thread separat si sa expui toata povestea ei? Ai ce spune si ce arata. Felicitari oricum!
|
Quote:
Bafta cu masinutza :) Inceputul ii bun da drumul e lung .. |
Frumoasa masinuta,totusi ce ai rezolvat mai consuma asa mult?
|
Pana nu fac rost de bani nu rezolv nimica:D o sa mai treaca timp pana rezolv problema asta.Oricum m-am obisnuit cu problema asta dar nu o pot trece cu vederea.
As avea o propunere... dar nu stiu daca e realizabila.Daca am putea planuii si noi o ieseala frumoasa undeva la munte de ex pe transalpina sau transfagarasean.Ne strangem mai multi cu polo-uri si facem o ieseala si nu vb de azi maine stabilim candva ...La anu prin vara... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning