Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw Polo 1.3-Ntz (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/272989-vw-polo-1-3-ntz.html)

iulian.harabagiu 17-11-11 20:40

Re: Vw Polo 1.3-Ntz

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 4721289)
Daca as avea si banii disponibili ti-as cumpara jantele cu cea mai mare placere.
Sa iti vopseti bordul?Ce culoare?Sunt tare curios cum va iesi.
=))Inca ceva.Am cel mai mare consum =)) de 10 litri am mers 120 de km in afara orasului.Zilele astea o duc la un service ca nu se mai poate.

Mie deabea daca imi ia 5:)) bine e diferenta de motoare:">. Si eu am problema cu bordul, mai precis consola centrala...e crapata atat in stanga sus cat si in dreapta. crepaturile erau mici dar in 2 saptamani au ajuns aproape de gurile de ventilatie.

Foarte frumos polo, imi place, ingrijit. Capacul de la busonul de benzina+
Stickere spate +
jante+
colantare +
in concluzie nu mi-a placut foarte mult matematica dar masina ta da:)
Bafta in continuare cu masinuta!

mk3gti 17-11-11 21:03

Asteptam poze + filmare cu toba ! :D

Rickie 18-11-11 00:42

Quote:

Originally Posted by rove andy (Post 4695465)
frumusica a mica:D.bafta cu ea.o intrebare:de unde ai luat autocolantele ca as vrea si eu pt a mea???

De unde ai stickerul cu "I love my polo" ?

Boasa 18-11-11 08:22

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 4721289)
Daca as avea si banii disponibili ti-as cumpara jantele cu cea mai mare placere.
Sa iti vopseti bordul?Ce culoare?Sunt tare curios cum va iesi.
=))Inca ceva.Am cel mai mare consum =)) de 10 litri am mers 120 de km in afara orasului.Zilele astea o duc la un service ca nu se mai poate.

Poti sa iti vopsesti si bordul in ce culori vrei, in ziua de azi sunt atatea vopsele :)
Asta o sa se intample la anul.
Vezi rezolva cu consusmul ca nu e bine.

NTZ03 18-11-11 18:50

6 Attachment(s)
Rickie pai am cautat pe google la poze si l-am scos la un magazin din oras.

Boasa pe cat se poate de repede voi rezolva si distractia asta costisitoare.
App vroiam sa te intreb ..s-au luat cumva cei de la rutiera de tine cand te-au vazut cu farurile negre?As vrea si eu un joey mod la a mea si deaia te intreb.

mk3gti uite si momentul mult mult asteptat :X .Oricum sunetul este mult mult mai gros in realitate.
Urmeaza geamurile fumurii daca da caldura putin... daca nu :-?punem bani deoparte pentru zile negre :)).
Filmarea : https://www.youtube.com/watch?v=f1eDU5Fp3XM

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1321638370

Boasa 18-11-11 20:14

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 4723891)
Rickie pai am cautat pe google la poze si l-am scos la un magazin din oras.

Boasa pe cat se poate de repede voi rezolva si distractia asta costisitoare.
App vroiam sa te intreb ..s-au luat cumva cei de la rutiera de tine cand te-au vazut cu farurile negre?As vrea si eu un joey mod la a mea si deaia te intreb.

Ce sa spun, mie mi-a luat certificatul pentru ca erau prea negre, ce-i drept erau si prea inchise. Joey mode poti sa-ti faci, mare diferenta nu e fata de cele originale. In schimb poti sa-ti pui o folie protectoare si care le inegreste putin.

mk3gti 18-11-11 22:12

Suna bine , e cumva Royal Wolf toba ? Intreb pentru ca si eu am vrut sa-mi iau Royal dar sunt de proasta calitate , ruginesc repede .
Eu cred ca imi inlocuiesc finala cu o teava , vreau sa fie ceva mai galagioasa :shock: .

Rickie 19-11-11 00:35

1 Attachment(s)
[QUOTE=NTZ03;4723891]Rickie pai am cautat pe google la poze si l-am scos la un magazin din oras.

Sticker-ul de pe usita de la buson numa acuma l-am vazut .. da ala rupe topu' :)
Te-am intrebat de stickere pentru ca si prietena mea are un Polo .. :D

NTZ03 19-11-11 07:30

mk3gti da Royal Wolf e dar am grunduito...sper sa ajute la ceva.Galagioasa :D asa ziceam si eu dar te saturi de ea dupaia.

Rickie prezinta si tu putin polo-ul pretenei tale daca nu te superi.E mai mult decat frumos din cate se vede.

Rickie 19-11-11 11:46

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 4724839)
mk3gti da Royal Wolf e dar am grunduito...sper sa ajute la ceva.Galagioasa :D asa ziceam si eu dar te saturi de ea dupaia.

Rickie prezinta si tu putin polo-ul pretenei tale daca nu te superi.E mai mult decat frumos din cate se vede.

Nu vreau sa-ti "poluez" topic-ul ..
Polo ii din '98 , are vreo 240000km , motor 1.7SDI (face toti banii :)))
Inca ii "under construction" , mai urmeaza la anu' suspensia , jantele pe 14" 8J bara spate si pragurile.

Anul asta i-am facut partea de tablarie, a fost foarte ruginit, l-am vopsit alb cu negru perlat (sparkles) + un pic de estetica (bari, faruri, stopuri etc.)

NTZ03 19-11-11 16:52

Dar ai bagat ceva in ea si deja se vede ca o sa iasa ceva foarte deosebit si cu de bun gust.Succes in continuare.

Boasa 19-11-11 17:44

De ce nu-i faci thread separat si sa expui toata povestea ei? Ai ce spune si ce arata. Felicitari oricum!

Rickie 19-11-11 17:48

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 4725856)
Dar ai bagat ceva in ea si deja se vede ca o sa iasa ceva foarte deosebit si cu de bun gust.Succes in continuare.

Merci, merci. Cine stie poate intr-o zi o sa parcam unu langa celalalt mai multe POLO-uri frumoase :D

Bafta cu masinutza :) Inceputul ii bun da drumul e lung ..

valitataye 20-11-11 18:33

Frumoasa masinuta,totusi ce ai rezolvat mai consuma asa mult?

NTZ03 20-11-11 19:08

Pana nu fac rost de bani nu rezolv nimica:D o sa mai treaca timp pana rezolv problema asta.Oricum m-am obisnuit cu problema asta dar nu o pot trece cu vederea.
As avea o propunere... dar nu stiu daca e realizabila.Daca am putea planuii si noi o ieseala frumoasa undeva la munte de ex pe transalpina sau transfagarasean.Ne strangem mai multi cu polo-uri si facem o ieseala si nu vb de azi maine stabilim candva ...La anu prin vara...

All times are GMT +2. The time now is 12:34.

- Copyright 2026 4Tuning