![]() |
Re: Intalnire NSL
Quote:
oricum vedem pe 3 cine o sa vina si cine nu ;) |
pei dati sfoara`n tara :D ..... sa afle tot poporu :D
|
Quote:
|
voi stiti asta.... :D deci pana acum s`a anuntat.... asa Craiova Ploiesti Targoviste Iasi si nu in ultimu rand Bucuresti ....
ce o iesi ? ! :D |
Quote:
|
Parerea mea e sa vina toti membrii NSL! De data asta s-a anuntat din timp ca sa afle toata lumea si sa nu mai fie probleme de genul....: Frate e prea din scurt!.....si hai sa fim cinstiti vine cine vrea pana la urma si cine are ceva pt clubul asta ! E de inteles un ZIP care e in armata , dar restul nu au scuze! E duminik deci nu toata lumea munceste.Sper sa vina cat mai multi membrii.Aici o sa se vada cine e activ si cine plimba stiker-ul prin Bucuresti de dragul de a apartine unui club!Personal am anuntat de pe acuma la serviciu' ca nu apar pe 3 si sa stiti ca e de inteles.Nu facem intaniri din astea degeaba si nici asa de dese.Cred ca am mancat destul ***.Va asteptam la intalnire sa aratam ca suntem un club unit!
|
punct lovit .. ;)
|
Quote:
Tot timpul ai fost un bun filosof....cred ca d'asta te iubeste mama...:-P M-ai conins.....La intalnire sunt si eu prezent....:D |
vom fii prezenti si cativa baieti din Targoviste dornici de inscriere!
|
eu nu am fost de acord cu intalnirea la ploiesti deoarece trebuia amanata cea de la polivalenta care deja se anuntase o intalnire mare. ne am gandit la mai multe , nu am luat singur decizia asta , am discutat problema si cu florica si a fost deacord cu mine. in primul rand daca intalnirea se tinea la ploiesti nu veneau si din alte judete unde mai avem filiale si nu ar fi iesit o intalnire asa mare . nu era momentul sa amanam o intalnire asa mare si sa chemam baietii degeaba la ploiesti. asta nu inseamna ca nu se va face nimic si la noi dar nu era momentul potrivit .
|
Quote:
In cazul asta sa ma imbrac frumos si sa ma pieptan.........poate poate cine syie:D . |
Vb lu' Gibi cine stie "Tu daca te mai iei de mama":D:D:D
|
Quote:
cand am vazut topicul cu intalnirea pe data de 3 dec,am pus mana pe tel si l-am sunat pe florica si i-am explicat situatia de aici.. fiind de acord cu schimbarea datei si a locatiei, ba chiar ma rugase sa-i zic lu Golfuletz sa modifice el pe forum(fiind moderator) de ce zici ca daca intalnirea se tinea la PL nu puteau veni si din alte judete/orase?din contra, pl era mai aproape si de Targoviste si de iasi si de craiova ..... stii f bine cum se face rost de aprobari pt ceva legal la noi in oras in fine, scuzati-mi off.topicul numa` bine |
Baieti!
Ne ambalam pentru ce nu trebuie. Hai sa luom lucrurile asa schimbate si sa ne cantonam eforturile pentru reusita evenimentului de la Bucuresti. Jumatate din posturile de pe forum sunt discutii referitoare la nemultumiri generate de reschimbarea zilei si locului. Nu este cazul! Evenimentul trebuie sa iasa impecabil cu cati mai multi membrii si aspiranti! Multumesc |
Quote:
Abea astept :D. Sper sa fie loc si pentru mine pe acolo.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning