![]() |
Re: B39UKT Slnz -MARIA-
lasa si tu niste date de contact...am vazut ca mi.ai dat un pm pe dacia ****........cand am intrebat de un tinichigiu........
|
Executam Lucrari Clean.
-eliminari bandouri -nivelare -vopsire -etc. 0784.384.085 |
de ce ai lasat acele gaurele mici pe dunga unde vin bandourile , mai exact pe usa , langa aripi?
|
Quote:
|
Quote:
-cea pt care am optat -pozilat din usi si aripi Lucrul asta il consider singurul defect pe care il are masina... |
stai ca n'am inteles , ce legatura are deschiderea usilor cu gaura aia de la bandou ? poate te referi ca tragi de usa de acolo dar in fata nu deschizi usa invers :???: si are manerele de la usi din cate vad eu ( daca nu au fost astupate pe parcurs ) deci chiar nu vad nici o legatura , luminati'ma si pe mine :))
alea se faceau usor cu fibra de sticla , arata cam ciudat dupa parerea mea dar oricum in rest arata bine rau 8) |
Quote:
|
si era greu de dat putina spuma , taiat la nivel si niste fibra de sticla ? ... in fine
L.E : stai ca m'am prins =)) nu se mai deschidea usa ca lovea in aripa , ar fi singura explicatie |
Quote:
|
Quote:
|
Arata bine, bravo!
Asteptam produsul finit si lasat jos jos jos. |
sper ca o lasa low low low :twisted: ar fi bomba
un bad boy nu te tenteaza ? |
Quote:
E prea comun, o sa fac altceva acolo. Sa ti dau o idee nu o sa fie prelungire de capota, ci de tragger. Vedem cand o sa mai am fonduri. |
ma , pentru solenza nu prea e comun bad boy'u ca nu prea sunt multe :lol: cand mi'am facut eu , stiam doar 1 sau 2 solenze care aveau
in fine , spor :P |
am vazut asa ceva la o solenza rosie din bucuresti...nu mai am poze.....ca puneam.....o sa integrezi grila fata cea cu emblema dacia in capota ca sa zic asa.........sa fie o singura piesa...nu doua
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning