![]() |
Re: Masina mea...
fain sound ai in mamaruta aia:)))
|
Salut, faina mashinutza. Am auzit ceva in parcare vineri dar n-am fost ff atent. Bravo si felicitari si ashteptam sa completezi toate topicurile
|
bravo pt GTI super masina
|
multumesc pt aprecieri ;)
|
sorine,a facut demo vineri, da noi eram foarte cufundati in povesti ;)
bissy, se scrie tuning, cu un singur N (fara suparare, nu e din rautate). oricum ce viteza iti apare tie pe ceas este mai mare, toate masinile au deviatie la kilometraj. |
na bine mai axxro ma laudam si io cat despre tuning mai greseste omu ...ideea conteaza
|
Salut si bine ai venit Bissy!
Dragutz "micul gigant" mai ales in pozele alea offroad! Ti-am vazut masina pe Iorga o data si m-am mirat de culoare care ii sta bine! S-o stapanesti sanatos |
ooohoho...bun venit bah tovarashe.."bissy"....ai vast k ii place lumii de masina ta...ti-am zis sa nu iti fie rusine cu ea....:twisted: :twisted: :D
sa ai grija de ea...si de tine...si nu mai incerca sa ma depasesti :)) k duminica....stii u knd am venit de la cabana :D |
Las' ca nu totzi suntem copii lu becali, deci nu tre sa itzi fie rushine de mashina:D. Ashteptam vineri sa o auzim mai bine;)
|
ushor cu mamaruta in caz de vant lateral:D
|
no ui fra....ce zic io si ce intelege MIG-ul :shock:
da cine-i copilul lui becali ? nu incercam sa-l fac de kk....ca banuiesc k la aia te-ai gandit...era un mod de a zice...si stie el cum am ziso io..infine nici nam ziso in sensul sai fie rusine cu masina lui...din contra k io lam incurajat k el zicea k plm k mie mi rusine si dealea.....si acuma io sa fiu ala ce il dezamageste ??? |
Shtiu mah, ca doar va cunoashtetzi si ai zis-o in gluma, shtiu ca il incurajai stai linishtit. Am zis o gluma da no ieshit cum ma credeam:)
|
no las k nu-i problema dak nu o iesit cum vroiai....da io credeam k asa ai vrut s-o zici :-P
|
o dam in becalisme aici:D
|
nu stiu cine.... :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning