![]() |
Nu cred ca un posesor de audi a4 vrea sa minta in legatura cu masina lui! ce vrei mai mult decat parerea unuia care are masina si nu a unuia care vb. din auzite?
|
Pai .... tu vorbesti din auzite ... ca ti-a zis un prieten, eu vorbesc din experienta si logica .... da-o dracului de treaba .... chestia cu materialele, cred ca nu te-ai urcat intr-un a4 pana acum (nu ca ar fi super masina, te-ai fi urcat in altele mai tari, nu era o jignire) de spui ca sunt materiale proaste. Toate materialele sunt de calitate.
Poate si-a lovit farul si de asta a cazut. Poate trebuia schimbat debitmetru, din ceea ce ziceai tu cu problema la motor, in caz ca asta era, ca nu mai tragea, si aici e vorba de un consumabil pana la urma, nu ca se strica motorul. Sunt probleme la toate masinile, stiu la A8 ca sunt probleme cu calculatorul, cu electronica, dar de la asta la a spune ca sunt materiale proaste, ca il lasa motorul in drum si ca II CADE un far e un drum lung. Au prea mare experienta cei de la audi pt asa ceva. Se poate gresi cu ceva nou (ex: soft, electronica) dar nu cu ceva folosit de atata timp. |
inteleg ce zici ti sfw si e intradevar irelevant, dar e parerea unui posesor. la a2 justificarea lui a fost ca foloseste materiale comune cu a8-ul, desi si asta e irelevant. eu m-am plimbat cu a4-ul si nu am observat ca ar fi materiale naspa, chiar imi placea ambianta interioara, in schimb nu am fost si cu a2-ul.
|
Pai si aici tot parerea unui posesor este. Nici eu nu am fost cu a2-ul dar din cate am vazut pe poze de pe net nu se compara, si mi se pare firesc sa fie asa.
Noi vroiam parerea ta si pana la urma din cate am inteles eu aceasta e ca a4 are materiale bune si o ambianta interioara placuta. |
bmw forever...!
|
au transformat si noul seria 3 intr-un car de lupta.
cine dracu l-a adus si pe chris bangle asta la bmw?? noul a4 are linii frumoase si fluide, e o placere sa-l privesti, in schimb noul seria 3 trebuie sa-ti cauti unghiurile din care sa-l privesti pentru a-l gasi acceptabil, deci din punctul asta de vedere noul seria 3... e cam la furat |
Re: new BMW seria 3 vs. new Audi A4
1 Attachment(s)
cuvintele sunt inutile....
|
la fel ca si dincolo am sa scriu audi.atit.
|
Nu sunt un fan BMW dar in cazul asta seria 3 e in fata A4 doar prin chestia ca au schimbat modelul, este cu tot altceva decat cel vechi..Pe cand la A4 are un facelift, ti se ofera acelasi intrior cu alta caroserie si unele motoare care iti ofera cu 20-30 ce cp mai mult...
|
Quote:
Sau doar ai luat poze de pe un fan club bmw .... bravo .... bmw e cel mai tare :lemon: In cateva luni apare NOUL A4 ... nu a4 cu facelift ... putintica rabdare ....:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Daca tot pui poza aia pe 10 topicuri ... pun si eu poza intreaga tot pe 10 ...
|
problema cu audi a4 este ca nu a fost innoit vizibil niciodata. de la audi 80 s-a facut o trecere treptata la ultimul A4 prin muuulte facelift-uri. le e frica de schimbare? le e frica sa revolutioneze? sau nu au cu ce?
seria 3 s-a schimbat, a starnit controverse... si bineinteles se va vinde mult mai bine decat A4. deci seria 3 castiga, in primul rand pentru producator:) |
Quote:
|
Quote:
Nu m-a deranjat poza cu bmw, si faptul ca a fost aleasa world car of the year 2006 ci faptul ca in cea de-a doua poza a fost taiata partea cu castigatorul a 6 editii la rand .. .bla bla bla ... Si nu prea ma intereseaza pe mine care e mai bine vanduta ... nu obisnuiesc sa ma iau dupa multime ... :rolleyes2 Recunosc ca e90-ul a fost un pas inainte (mai putin la design, unde e46 mi se pare mult mi frumos), iar A4 e doar un facelift (pe care la exterior il consider mai frumos ca bmw-ul ... mai ales daca are sline-ul), cu ceva schimbari la partea tehnica, si cu un alt fel de volan in interior ... dar precum am spus, pt mine nu este un model nou de A4, si astept noul A4 in toamna ... |
bun, votat seria 3 desi nu sunt fan bmw este destul de reusit
bun din nou sebastian din nou baga ineptii pe bada rulanta :| bai omule te inteleg ca esti fan bmw dar las-o mai moale ca nici o marca nu se compara cu bmw ca rad si curcile. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning