![]() |
Re: MAsina Mea E36 White Cat
Eu prin Ploiesti am vazut aceasta masina...acum maxim 2 3 luni...mi-a atras atentia portocaliul acela...P.S:Pune punte cu discuri pe spate daca tot ai 2.0.bafta la ce ti-ai propus
|
2 Attachment(s)
Frumoasa matza ...dar portocaliul ala,grilele de aerisire vopsite albe nu-mi plac...parerea mea e ca ar arata mult mai bine asa+ ca nu trebuie omologata culoarea daca faci doar plafonul negru :)
Attachment 2103737 Attachment 2103736 |
Quote:
|
Quote:
imediat zilele astea cum ajung in buc caut si propietareasa... e dama ... si cum rezolv cu actele intr-un fel sau altul ma apuc de masina .. facem lista cu toate propunerile si cu tot ce modific la ea si strang tot .. de montat/montat si masina va primi o vopsea alba cu perla.... cel mai probabil la tony(nightteamracers) |
vrea sa schimb la partea mecanica tot ce se poate schimba nou .. si dupa vine partea estetica .. unde as vrea alte faruri/stopuri, probabil un kit si apoi interiorul care ptr mine conteaza mult ptr identitatea masinii .
|
ohoooo mosuleee ... bafta cu pisica sa ai gj de ea .. ma mai tii minte ?:))
|
2 Attachment(s)
Quote:
:*:*:*:*: |
bai ce fetze aveam :)))))))))))) panarame eram.
bai vezi ca id meu e italynet1 . |
doaaamneee mai ai pozele asteaa baa baiatuleee:)))) ce fata de gay aveam in poza cu surubu in urechea ta ... doamneee ce copil eram :))))))))=))) m-am cacat pe mine de rassssss :)))=))=)))=)))=))
iti dau add:* |
ai zis intr-un post pe prima pagina ca e 2.0 vanos....eu in poza cu motorul vad ca nu e vanos deci cine ti-a zis ori nu stia ori batea campii...
in giurgiu a stat la kaufland in parcare cam 2 luni dupa care a luat-o cineva din oras a dat cateva burnout-uri in port cu ea, din ce vazusem eu nu parea sa aibe niciun blocant...la inceput a cerut pe masina 2800 de euro daca nu ma insel dupa care a scazut dintr-o data la 1850 parca si din cate auzisem se vanduse cu vreo 1600 sau ceva de genu...bafta in continuare si ai grija cu portoaliul ala sa nu iti bati joc de ea degeaba |
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning