![]() |
Re: Bmw-uri modificate din Romania
Pe mine ma deranjeaza altceva , vopseaua imi place si conceptia sau ideea care sa urmat , dar sa vopsesti o masina care pe dedesubt o mananca rugina in ochii mei e egala cu zero. O masina modificata sau restaurata sau care vine la show uri nu are ce cauta cu praguri facute praf sau cu inceput de rugina pe la capota [ a se vedea pozele ]. Aici denota cata atentie sa dat la detalii si fara suparare , o vopsea + un set de jante + badboy look , nu schimba faptul ca sa neglijat caroseria .
|
Quote:
|
faptu ca a inceput sa iasa rugina si ca a fost prost lucrata caroseria se datoreaza vopsitorului si celui care le-a pregatit...mi-au promis lucru de calitate plus garantie...am tras o perioada destul de lunga sa strang suma ce mi-au ceruto ...destul de mare...mi-au promis intr-o luna, au terminato in doua...si dupa ce a inceput sa apara rugina...normal m-am dus inapoi...ca mi-o reface daca ii mai platesc jumate din cat mi-a cerut initial...asa ca in cel mai scurt timp sa vina refacut tot la detaliu...asa ca imi cer scuze pt defecte...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning