Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Wolf's tico (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/26957-wolfs-tico.html)

Roby Tico 27-09-07 09:57

Re: wolf's tico

nu ai cumva cateva poze mai clare despre plafon,si inca o intrebare plafonul este din sticla sau plexiglass,masina este super poti sa fii mandru de ea;)

wolfgang_69 27-09-07 10:06

@roby-momentan nu am alte poze cu plafonul,da daca imi spui exact ce vrei sa vezi fac cateva si le pun aicii
@cip-man,o sa fac cateva poza si pentru tine...pey am rezolvat-o simplu..da o sa imi fie mult mai usor sa iti explic cand pun pozele.ma rog,ideea e k un furtun l-am anulat ca nu a afecat cu absolut nimic mersul masinii si la celalalt,ala mai gros care venea in carcasa filtrului de aer,in carb si capacu de la culbutori am anulat doar ce venea in carcasa.o sa vezi tu.oricum,a fost provizoriu si ma gandesc sa cumpar vreo 2 filtre de aer din alea micute sa imi pun.pe langa faptul ca da mai bine,sunt convins ca va fi si mai sanatos pentru motor :)

Geo_ZGA 27-09-07 10:30

Plafonul de sticla e mortal... dar Clauditza ce cauta acolo? :D Nu ca m-ar deranja "privelistea"...:lol:
esti unicat cu pozele astea doua :D:D:D

TM32CIP 27-09-07 12:42

Wolf, ai facut cam rau ca ai infundat carterul, furtunul cel gros din chiulasa,in filtru de aer vechi si in carb ........ el isi trage cate umpik de aer din carcasa veche pt ca face sa circule aerul atat in chiulasa (foarte putin) cat si in carb,pt a-si face amestecul ......... iar furtunul subtire ramane un mister :lol: adik stiu ca e avansul vacuumatic, eu am incercat sa-l introduc in circuitul de vacuum, l-am bagat in carter, tot felu de "magarii" si degeaba, tot plafoneaza in sarcina ......... ala sunt cel mai curios ce ai facut cu el a.i. sa-ti mearga ok. pe carter pune un breather sa nu traga praf si e ok ;)

ps: poze urgent :lol: ori i-ai facut ceva la care eu nu m-am gandit la avans, ori iti plafoneaza si tie si nu vrei sa ne spui :ppp (glumesc,evident) ASTEPT POZA 8)

TM32CIP 27-09-07 12:44

scuze,uitasem o chestie ........... cum naiba iti sta la ralanti motorul dak ai infundat carterul ?????? :shock:

bodyspeed 27-09-07 13:11

super tico.. ;)
verdele e preferatul meu..
am tot interiorul asa facut.. :oops:
si la motor ai facut styling super..asa mai merge ;)
felicitari si bafta in continuare

wolfgang_69 27-09-07 14:37

cip-pey circuitul de la carb la chiulasa inca mai functioneaza...iar in sarcina nujtu kt de mult plafoneaza k zilele trecute knd m-am intors din ploiesti i-am dat 150..si am si martori :D.oricum ti-am zpus ca vreau sa fac cateva modificari micute dar de efect..insa dupa ce ii refac complet motorul si mai inclocuiesc niste nebunii pe la mecanica(tendoane pe spate):D

wolfgang_69 27-09-07 18:04

4 Attachment(s)
revin cu poze...nu sunt de cine stie ce calitate,da sper sa multumesc pe toata lumea:P

TM32CIP 27-09-07 18:08

merci wolf,apreciez mult, cu carterul am inteles ce ai facut dar cu furtunul subtire, avansul vacuumatic, ce ai facut ? ca nu inteleg nimic din ultima poza ...... sau da detalii pls ! e acel furtun subtire care era introdus in "tigaia" de la filtrul vechi de aer,cel original ........... ce ai facut cu el ? l-ai scos,anulat,introdus pe undeva ? merci :)

Geo_ZGA 27-09-07 18:12

Stiu ca repet...dar e MORTAL plafonul! E sticla sau acryl?

wolfgang_69 27-09-07 18:20

=))) e GEAM de sticla...cip,daca te uiti in poza o sa vezi ca e anulat :)

bodyspeed 27-09-07 21:50

Quote:

Originally Posted by wolfgang_69 (Post 1121827)
=))) e GEAM de sticla...cip,daca te uiti in poza o sa vezi ca e anulat :)

ce sa zic.. mie imi place mai discret.. poate pe viitor. faci un sistem inauntru sa acoperi plafonul.. :rolleyes2 sau folie :rolleyes2
bine ca e geam.. daca era plexic se facea urat..
bafta in continuare..

wolfgang_69 27-09-07 23:57

hm...ce ai in minte man cu discretia aia a ta?:D mie imi place sa am lumina in masina,tot d'aia nu am pus nici folie pe geamuri.geamul e oricum mat si nu prea se vede,mai ales din cauza plafonului negru

ven`u 28-09-07 10:12

wolfgang ... felicitari .. frumoasa masina ...

bodyspeed 28-09-07 20:36

Quote:

Originally Posted by wolfgang_69 (Post 1122346)
hm...ce ai in minte man cu discretia aia a ta?:D mie imi place sa am lumina in masina,tot d'aia nu am pus nici folie pe geamuri.geamul e oricum mat si nu prea se vede,mai ales din cauza plafonului negru

pai din observatia mea..deci NU a unui om oarecare..:-P
mai ieri aveai poze cu fete...:rolleyes2 ceva discretie... ;) merge :D

All times are GMT +2. The time now is 05:03.

- Copyright 2026 4Tuning