![]() |
Re: Help Me Plsss Vreau Si Eu Sa-mi Iau Ceva Pana In 3000 E
e interesanta dar sx 200 nu arata altfel????eu asa stiam....poate o fi o editie limitata.....pana ,ea////oricum e destul de faina,dar cam veche/////
|
Nu-i 200sx ci e silvia(de pana-n '90),cum spuneam...lasa ce spune omul in anuntz...
|
puteti da va rog mai multe detalii despre golf GTI mk2? multumesc
|
io cred ca un urs te-ar aranja . e masina de pustan.un pik aranjata.era super.
|
Just-Do-It suntem in aceeasi dilema !!! Si eu caut ... uita-te si pe forum la bazar auto ... mai gasesti ceva ... pe mine ma interseaza sa fie mica , consum mic , peste 60 Cp ... in principiu o iau ptr muzica sa bag in ea ... Daca gasesti ceva misto lasa-mi si mie un mesaj !
|
sal leule!eu acu stau cu morcovu din 2 directii:1. stresiunea 2.banca
astept raspunsu de la banca.....cica s-ar intrezarii luminita de la capatul tunelului...cam pe 10 febr. ar trebui sa am banii dar,am fost de atatea ori dus cu presu si amanat incat imi e cam greu sa cred ,ca chiar voi avea banii pe 10...sa de-a domnul....astept de mult timp treaba asta...... optiunile mele cred ca ar fii cam 2 golf 2 gti (golf 3 nu-mi ajung banii) si un urs benzinar....nu vreau diesel....vreau unu mic si nervos...in 2 portiere daca se poate,daca nu 4......cu care sa ma strecor prin trafic..... vremea mastodontilor a cam apus....se circula destul de greu cu o masina mare asa ca solutia e una mica....tico,matiz ies din calcul.....vreau ceva in care sa nu mor strivit daca intra vreun prostan in mine.....scuze de limbaj......de asta m-am orientat spre bmw si golf...ar mai fi si opelu dar.....mai bine nu....... |
Aham , si ce imprumut ai facut la banca ? De cati bani ? Nush ce sa zic de Golf 2 , e cam nasol cu taxele astea , cu imaticuarea masii , nu te grabi asteapta sa iti dea imprumutul , s-ar putea sa se mai iefteasca pe aci pe colo masinile ... Eu personal ptr me am gasit o Nubira II cu 4500 E ...cam mult dar voi incerca sa o scot pe la 4000 E si ii mai cer tatei 1000E , imi va da mai mult ca sigur .. Apropo de mastodonti , nush ptr ce ai motor de 300CP daca nu il poti folosi la putere maxima :( , plus si cu camerele de luat vederi ... am belit .... ne filmeaza astia .... Nu e un geniu al pcurilor pe aci , sa hackereasca olek pcu gaborilor ...
|
-sal! eu fac un imprumut mai mare ,ca am de platit niste datorii mai vechi substantiale,iar mie mie personal imi raman 3000 E sa imi iau ceva....la mine suma e cam batuta in cuie.....nu mai am de unde sa iau alti bani,.....am vazut vreo doua pisici superbe dar....asta e.....alta data poate.....
|
totusi, va rog, nu putem afla mai multe legat de G2 GTI, va rog care se pricepe sa ne zica si noua, ca mai bine cred in ce spune un cunoscator, posesor de asa masina decat ce tot se gaseste pe net sau zic unii-altii.
|
Quote:
|
Decat volks-wagen sincer un E30 er fi super, mai ales daca ai pretentii sport. De 3000E ti-ai putea face o masina care scoate suta in 6-6.5s, fara schimbari majore. www.e30.de parca. ia-ti un urs cat mai ieftin, si de 1800. Apoi cu cateva sute de euro ia-ti un motor M30 de pe seria 5 si 7, chiar si de pe rechin. 3.5 litri, 211/218 cp. Pusi pe o masina de o tona, rezultatele nu intarzie sa se faca vazute. modificarea nu e asa de grea, du-te pe site si e descris tot procesul. Succes! Sint si care au pus V12le de pe 750, dar acolo e putin mai greu. Oricum, nu e adevarat ce a zis stimabilul coleg ca nu ai ce face cu 300cp la noi... ;)
|
Quote:
|
cred ca inclin si eu spre urs......dar am o dilema...se merita investitia intr-un bmw cu nr de afara,si raman si ceva bani de tunning......cat se poate circula cu o masina de genu?dupa ce expira asigurarea,se mai poate prelungi?
|
Nu te baga la"inscrise afara"(ce majoritatea mai ales in cazul E30- NU au drept de circulatie nici in tara in care sunt"inmatriculate" si nici aici,evident),...parerea mea este ca nu se merita decat in cazul in care o tii exclusiv pt curse (dar sunt sigur ca n-ai nici platforma si nici masina cu care s-o tractezi pe cea din urma:D)...Un urs de ~200(sau peste:D) cai ar fi super,te-ai indragosti de el instant,insa nu sunt sigur ca esti destul de in tema pentru a reusi transplantul de motor+transmisie la un pretz decent,iar unul pe care deja s-a pus un 2.5 24v sau mai mult,costa de te scoate din papuci:oops: (ma refer numai la masini inmatriculate in romania). Userul "Leul" cred a vrut sa spuna ca el nu are ce face si nu gaseste trebuintza unei masini de 300CP care nu-i nicidecum un "monstru" ...in primul rand placerea pe care o incerci conducand 300+cai sub 1.8T,e greu de explicat:D...mai ales unuia care conduce 90-100cai in cel mai bun caz:).Nu stiu daca Leul e asa bun sofer incat nu a intrat niciodata intr-o depasire NEinspirata ca moment si loc...iar diferentza intre o ascutzitoare de 80cai si o masina de 2-300cai intr-un caz cum spuneam mai sus,este chiar calea pe care o vei urma impreuna cu masina in care te afli,si anume: pe SUB tir sau pe LANGA tir;)...binenteles in prima varianta e posibil sa nu mai ai ocazia de a corecta alegerea dupa criterii nu tocmai nimerite a masinii....;)...nu ai 70ani si nu vei conduce ca un om de varsta aia,indiferent de caracterul tau...si de asta trebuie sa tii cont:D
Mai uite >aici< una frumoasa,care a fost la baza multor proiecte interesante dpdv tunig,nu foarte performanta dar care se incadreaza in bugetul tau...;) Succes, |
nu te incurac cu masini neinscrise. Treaba cu procura sau alte prostii de genu asta nu tin. Poti sa mai iei in seama si mercedes 124, eventual si cu gaz.
Desi un ursulet suna mai bine, ai mare grija , multe sunt cu serii batute. Iar un urs care arata bine te costa 4000e. Ai grija..... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning