![]() |
Re: Dacii modificate...detalii...
2 Attachment(s)
cunoaste cineva detalii despre dacia asta?
|
3 Attachment(s)
Dar despre asta?
|
Din pacate sportiva neagra stiu ca a ajuns la rabla dupa un accident urat . Aveam poza cu ea in pc .Pacat de ea
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nu ar fi rau sa sparga si pragurile si bara spate iar eleronul sa-l agate de ceva, ca prea urate sunt.
|
Quote:
|
Apai mult nu mai sta in viata daca el asa face cum vorbiti voi pe aici.Ca pe drum de piatra ii da in gura si tot rupe pe ea.Pacat ca proprietarul o facut-o cum trebuie si acuma el o terminat-o.Asta ee cu toate masinile care pleaca de la primul proprietar si ajung pe mana la cine nu trebuie.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Dacia Solenza 1.9 Turbo Diesel. 150cp+:rolleyes2
|
cateva precizari:
- turbina a fost luata de pe un Volvo S40 Turbo Diesel ( care are acelasi bloc motor ca si Renault 19 Turbo Diesel si bineinteles Solenza 1.9 D ), odata cu turbina a fost luat si ansamblul complet ce compune admisia si evacuarea din turbina - blocul motor al Solenzei 1.9. D este prevazut cu canalele de ungere pentru turbina din turnare insa acestea nu au mai fost prelucrate (perforate si filetate), la Dacia Papuc 1.9 blocul motor a fost prelucrat in acest scop insa canalale au fost astupate cu niste capacele - la evacuare s-a montat capat de "saxofon" de la un Renault Megane 1 dTi - carcasa filtrului de aer este de la un Renault Megane 1 dTi, avand in vedere ca cea veche nu se mai potrivea - pentru montarea intercooler-ului valeo a fost necesara inventarea unor suporti care se pot vedea in poza -intercooler valeo de pe Clio 4 -s-a umblat in motor pentru cresterea puterii. -s-a umblat si la soft. |
1 Attachment(s)
Despre Nova asta ce stici? Eu am vazut-o la rasvov la cnvc, tot ce stiu despre ea este ca e turbo si fuge grav:lol::twisted::twisted:
|
Nova lu Remus are in jur de 130 de cai e 1.4 turbo si multe alte "chestiii"...
|
Quote:
Ce cutie de viteze are ? |
Daca mai vad off topic pe aici , incep cu cartonasele !
|
2 Attachment(s)
ce stiti despre dacia asta...?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning