Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Maserati Biturbo 2000cc(VL-42-PAC) vs. TXA (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/2673-maserati-biturbo-2000cc-vl-42-pac-vs-txa.html)

DnI 01-12-04 14:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B-34-SGM\"
Sunt curios de rezultat, eu personal merg pe TXA. Masinile facute in Drumul Taberei scormonesc asfaltul cand pleaca de pe loc 8)

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: RESPECT!

secera76 01-12-04 21:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bix\"
Quote:

Sunt curios de rezultat, eu personal merg pe TXA. Masinile facute in Drumul Taberei scormonesc asfaltul cand pleaca de pe loc 8)

Eu unul nu sufar Italienele .......masini foarte ingramadite si............ hai TXA

Te rog crede-ma ca am avut aceeasi parere de masinile italiene pana am cumparat-o pe asta.Spre deosebire de alte italiene asta nu e ingramadita deloc.Chiar ma bate gandul sa-i pun un V8......si cred ca mai ramane si loc :lol:
Tot respectul pt. masinile din Drumul Taberei,dar Maserati pleaca atat de repede ca nu mai are timp sa scormoneasca asfaltul. :twisted: :D :D :D

P.S. O sa pun si un filmulet in curand.

secera76 01-12-04 21:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"el_loco\"
Offtopic:secera76 masina arata mult mai bine in culoarea negru! bafta in continuare.

Multumesc.Care esti din Valcea?

Bytzu 02-12-04 08:44

Re:

Quote:

adevarat, dar \"minunea\" asta dureaza 3 zile, dup-aia se lasa cu cuzineti scursi pe biele - urmeaza poze :cry:

the_mav 02-12-04 09:10

salut secera... ma miram eu a cui o fi masinutza aia din oras... frumoasa foc... vroiam sa te intrb daca ai gasit-o cumva langa un gard din Brezoi (vazusem si eu una la Carlo), dar m-am razgandit repede si mi-am luat o delta direct din Italia...
frate... personal nu stiu nici txa nici masinutza ta, imi plac bmw-urile la nebunie, dar si italien(c)ele :P :D :lol: isi fac treaba super bine....
eu merg pe secera... am eu un feeling de pui de nostradamus... :P :twisted: :wink:

secera76 02-12-04 20:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
salut secera... ma miram eu a cui o fi masinutza aia din oras... frumoasa foc... vroiam sa te intrb daca ai gasit-o cumva langa un gard din Brezoi (vazusem si eu una la Carlo), dar m-am razgandit repede si mi-am luat o delta direct din Italia...
frate... personal nu stiu nici txa nici masinutza ta, imi plac bmw-urile la nebunie, dar si italien(c)ele :P :D :lol: isi fac treaba super bine....
eu merg pe secera... am eu un feeling de pui de nostradamus... :P :twisted: :wink:

Salut,nu e aia de la Brezoi,sincer sa fiu nici nu stiu daca era una la Brezoi,dar vad ca ai zis ceva de un Carlo,daca ai si un numar de telefon de la respectivul pls da-mi-l si mie,sau explica-mi unde e exact.
Tks pentru sustinere.
Astept mesajul tau.

el_loco 02-12-04 22:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"secera76\"
Quote:

Originally Posted by \"el_loco\"
Offtopic:secera76 masina arata mult mai bine in culoarea negru! bafta in continuare.

Multumesc.Care esti din Valcea?

Da sunt din Valcea.Prima oara cand ti-am vazut masina, era in culoare aia deschis.Am zis WOOOOWWW Belea masina si cunoscator propietarul! Apoi am vazut-o neagra pe langa Carpatina,de a trebuit sa trag pe dreapta masina mea si sa vin sa o vad mai bine.

Bafta in continuare!

haifisch 04-12-04 09:29

Eu zic ca TXA....sper sa nu am parte de vreo surpriza :D

secera76 05-12-04 21:17

Eu sper sa ai.

Bobby_Lux 14-12-04 10:26

ESTI TARE???

Ce faci ma omule?Am auzit k esti tare?Poate esti tare, dar pun pariu k nu ai tupeu sa ne facem intr-o . :P
200m, liniutza la Raureni.Te tine?Sunt in stare sa pun 1000GBP jos!

Am o skoda argintie,2003.Motor din fabrica.

Astept raspuns! 8)

aerocazan 16-12-04 20:31

parca ar fi rusine pentru MASERATTI sa faca liniute.
firma mama se ocupa de viteza pe circiut nu de maimutareli.

secera76 16-12-04 23:39

Re: ESTI TARE???

Quote:

Originally Posted by \"Bobby_Lux\"
Ce faci ma omule?Am auzit k esti tare?Poate esti tare, dar pun pariu k nu ai tupeu sa ne facem intr-o . :P
200m, liniutza la Raureni.Te tine?Sunt in stare sa pun 1000GBP jos!

Am o skoda argintie,2003.Motor din fabrica.

Astept raspuns! 8)

Mah omule fac bine.Ai auzit greshit.Nu sunt tare.Mashina e.....extrem de tare :twisted: Nu mai pune tu pariu daca ma dau sau nu cu tine,ca pierzi si e pacat de bani.
Asha.....in primul rand liniutza are 400m cel putzin da' ma dau shi pe 200 daca te face sa te simtzi mai bine.
Second.... Daca ma tzine?Ma tzine de n-ai tu talpa sa apeshi pe pedala de acceleratzie cat ma tzine pe mine. :2gun:
Ma dau de bunavoie nu trebuie sa fi in stare de nimic,dar daca vrei sa pui 1k jos.....banii sunt bine venitzi oricand. :D
Singura shansa sa ma faci e sa-tzi iei o Skoda roshie ca focu',ca cica alea gri sunt cam nashpa din fabrica.Si daca e roshie am shi eu avantaj ca te vad ma bine in oglinda retrovizoare.
Shti doar ce se zice de mashinile gri.....\"M-atzi stresat in p..a mea atata gri metalizat\"
P.S. A mea e neagra neagra...asta ca sa shti cand te uitzi dupa mine. :peace:

maryo 16-12-04 23:53

:lol: :lol: :lol:
Super............. :lol: :lol: :lol:

redmen 17-12-04 03:59

Vorba lu` Wesley Snipes .... Always Bet On Black ! ! ! :2gun:
Plusez cu 500GBP pentru Secera.Astept ofertanti. :ciggy:

Bobby_Lux 17-12-04 11:31

pacat ca nu am motoru de 90 cai TDI ca sa ma vezi in oglinda retrovizoare

All times are GMT +2. The time now is 16:33.

- Copyright 2026 4Tuning