![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Tot respectul pt. masinile din Drumul Taberei,dar Maserati pleaca atat de repede ca nu mai are timp sa scormoneasca asfaltul. :twisted: :D :D :D P.S. O sa pun si un filmulet in curand. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
salut secera... ma miram eu a cui o fi masinutza aia din oras... frumoasa foc... vroiam sa te intrb daca ai gasit-o cumva langa un gard din Brezoi (vazusem si eu una la Carlo), dar m-am razgandit repede si mi-am luat o delta direct din Italia...
frate... personal nu stiu nici txa nici masinutza ta, imi plac bmw-urile la nebunie, dar si italien(c)ele :P :D :lol: isi fac treaba super bine.... eu merg pe secera... am eu un feeling de pui de nostradamus... :P :twisted: :wink: |
Re:
Quote:
Tks pentru sustinere. Astept mesajul tau. |
Re:
Quote:
Da sunt din Valcea.Prima oara cand ti-am vazut masina, era in culoare aia deschis.Am zis WOOOOWWW Belea masina si cunoscator propietarul! Apoi am vazut-o neagra pe langa Carpatina,de a trebuit sa trag pe dreapta masina mea si sa vin sa o vad mai bine. Bafta in continuare! |
Eu zic ca TXA....sper sa nu am parte de vreo surpriza :D
|
Eu sper sa ai.
|
ESTI TARE???
Ce faci ma omule?Am auzit k esti tare?Poate esti tare, dar pun pariu k nu ai tupeu sa ne facem intr-o . :P
200m, liniutza la Raureni.Te tine?Sunt in stare sa pun 1000GBP jos! Am o skoda argintie,2003.Motor din fabrica. Astept raspuns! 8) |
parca ar fi rusine pentru MASERATTI sa faca liniute.
firma mama se ocupa de viteza pe circiut nu de maimutareli. |
Re: ESTI TARE???
Quote:
Asha.....in primul rand liniutza are 400m cel putzin da' ma dau shi pe 200 daca te face sa te simtzi mai bine. Second.... Daca ma tzine?Ma tzine de n-ai tu talpa sa apeshi pe pedala de acceleratzie cat ma tzine pe mine. :2gun: Ma dau de bunavoie nu trebuie sa fi in stare de nimic,dar daca vrei sa pui 1k jos.....banii sunt bine venitzi oricand. :D Singura shansa sa ma faci e sa-tzi iei o Skoda roshie ca focu',ca cica alea gri sunt cam nashpa din fabrica.Si daca e roshie am shi eu avantaj ca te vad ma bine in oglinda retrovizoare. Shti doar ce se zice de mashinile gri.....\"M-atzi stresat in p..a mea atata gri metalizat\" P.S. A mea e neagra neagra...asta ca sa shti cand te uitzi dupa mine. :peace: |
:lol: :lol: :lol:
Super............. :lol: :lol: :lol: |
Vorba lu` Wesley Snipes .... Always Bet On Black ! ! ! :2gun:
Plusez cu 500GBP pentru Secera.Astept ofertanti. :ciggy: |
pacat ca nu am motoru de 90 cai TDI ca sa ma vezi in oglinda retrovizoare
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning