![]() |
Re: In memoriam...SUNu
Quote:
|
oricum astia de la asigurari fiind deobicei niste javre ordinare nu stiu cat o sa il ajute... de asta mai zic o data: SUN-ule, infige-te bine in mama lor si sa te tii tare, astia nu or sa vrea sa iti dea mai nimic... vezi sa nu semnezi nimic fara sa fii sigur ca ai semnat ceva care sa te incrimineze sau daca semnezi pune observatii ce si cum... in rest ai grija de tine sa te faci bine repede... chiar imi pare rau cand se intampla din astea...
|
1 Attachment(s)
Da ma cu cascoul se rezolva...acum vin de la spital unde mi-au scos pansamentul si am reusit sa vad ce ureche "draguta" am...
|
frate imi pare rau...e bine ca esti sanatos!;)
|
urat sunule ...
bine ca esti sanatos fierul se indreapta ;) mult succes si insanatosire grabnica ! |
off..hai k nu'i asa rau pana la urma...putea sa fie si mai nasol ;)
pana la urma ce ai facut la udriste ? permisul sigur nu cred k ti'l suspenda iar ata cu dosarul iar e o aberatie...si teoretic nu prea trebuie sa platesti ceea ce ai stricat ... pt k rca ul prevede daunele pe care le faci din vina ta ,nu ?! :rolleyes2 |
insanatosire grabnica
|
Tocmai am venit de la Udriste unde gaborii mei dragi mi-au suspendat permisu din foame de spaga...dupa deja celebrul slogan "Siguranta si Incredere ca o sa te F**EM in gura" Nu mi-au zis pentru cat timp il am suspendat in ciuda intrebarilor mele repetate....Mi-a raspuns la vrajeala dupa ce l-am intrebat a 3-a oara pentru ce mi se suspenda ca e art. 158 bla bla Neadaptarea vitezei la conditiile de drum...care e o aberatie pentru ca asfaltul era perfect uscat pana in curba unde erau aia 5-10m de polei din cauza canalizarii defecte si chiar daca... nu se suspenda permisul pentru asa ceva! Niste cretini fomisti...cati nervi am putut sa-mi fac in noaptea asta!!!
|
sunule nu te mai enerva ca nu te poti intelege cu ei...priveste si partea buna macar nu mai bagi benzina...si pe mine ma cheama ca martor la proces la Zalau si draq imi plateste benzina
|
sun-ule in ciuda celor intamplate iti urez un sicer La Multi Ani! cu toate k e km tarziu,dar nu am reusit s intru pana acum!
|
La MULTI ANI FRATEEEEE ! Acu am ajuns Home (sorry de delay) dar chiar am vrut sa iti urez toate cele bune si nu uita ca intr-o zi toate vor fi EXACT cum iti doresti. Believe in your dream ! Si pentru toti membrii Sun Racers : CHIAR aveti un leader puternic si eu STIU ca acest club, daca el va vrea , va fi unul f mare si renumit in Romania. Forta Echipei e incredibila in comparatie cu forta unui singur individ, asa ca ramaneti uniti si ajutati-l sa treaca peste momente mai putin placute...Stiu ca daca ai terminat asta de citit si esti membru SR , acu ma injuri dar tineam mult sa spun toate astea. Mult Succes !
|
Art. 158. - Conducatorul de vehicul este obligat sa reduca viteza, daca prevede un pericol, in urmatoarele situatii:
. . . c) in curbe periculoase sau lipsite de vizibilitate; . . . n) la schimbarea directiei de mers prin viraje; . . . Art. 159. - Administratorul drumului public, cu acordul politiei, este obligat ca in locurile prevazute la art. 158 sa instaleze indicatoare de avertizare si sa ia masuri pentru realizarea de amenajari rutiere care sa determine conducatorii de vehicule sa reduca viteza de deplasare. Art. 226. - Constituie contraventie si se sanctioneaza dupa cum urmeaza: . . . b) nerespectarea prevederilor art. 17-19, art. 42,...art. 158,...cu avertisment sau cu amenda de la 600.000 lei la 800.000 lei; Cam asta scrie in lege la acest faimos capitol, pentru care ti s-a suspendat permisul, dupa cum se vede in mod total nejustificat, pentru ca putea sa te lase si cu un simplu avertisemnt sau maxim amenda 80 RON sau 40, in 48 de ore. Ar fii interesant data viitoare cand ii mai vizitezi, pe scumpii nostrii politisti care "vegheaza la siguranta si linistea noastra", sa le citesti atat art. 159 cat si care sunt consecintele incalcarii art. 158. Poti de asemenea sa faci si o sesizare online la http://www.politiaromana.ro/sugestii...tii.aspx?tip=2 , alegi Directia Politiei Rutiere, desi nu cred ca rezolvi mare lucru asa. Multa bafta in continuare. |
insanatosire grabnica!!!
|
Sunu-le singurul lucru pe care poti sa il faci e sa fii al draq shi sa te duci cu gura mare, shi sa le zici k depui contestatie shi k dai in judecata Politia Romana k asha se face acuma...nu se mai rezolva doar cu o contestatie nenorocita...dar ai grija k trebuie facuta repede nush exact timpul. K sa vezi ce ishi bat jok politishtii de unii care nu merita...iar pe altii ii lasa sa scape basma curata dupa ce omoara oameni shi mai shi fug de la locul accidentului..shi cacaturi de genul asta. Imi pare rau k nu am fost alaturi de tine shi chiar te-am injurat rau k nu m-ai sunat sa vin...k doar eram la o aruncatura de batz de tine...offf sa trecem noi shi peste asta...o-m vedea noi cum o sa ieshim shi din incurcatura asta....Multa bafta...shi dak ai nevoie de ajutor pe la gabori let me know sa vad dak pot sa iti intind o mana de ajutor :D
|
ataca decizia curcanilor prin contestatie !
n-aveau voe sa iti ia permisul cu una-cu doua ... cand in lege scrie clar (daca nu ma insel...) trebuia sa iti dea amenda contraventionala ... LE: abea am vazut ca a scris torque "scorurile" amenzilor ... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning