![]() |
Re: Concurs Auto Amatori - 19 Noiembrie
apoi dupa cum am vazut ufo ai cam mult de lucru :P
spoiler fata... prag spoiler spate apoi scut tobe prag janta ehe... poze mai are cineva? mai posteaza alea de la sala sporturilor? |
20 Attachment(s)
multumirile o sa le dau personal, dar oricum am fost bazati...elevii mei :D
oricum toata lumea s-a distrat, si nervi cu trezitul de dimineata si :oops: asa cum vreti, POZE ! |
19 Attachment(s)
iara poze....pfff bazat..... SOLo fara numar :lol:
|
piry...pozele este beton!!!
mai ales ultima ...:) |
Nuiu si Piry la startul oficial, vine Dan Duma la ei...
-Cu numarul 7 ii avem pe... -Crainic Andrei(zice nuiu) -Si copilotul....(duma) -aaa... Piry:rolleyes2 (nuiu) |
ma asta e :P mi se rupe...daca omu nu ne cunoaste...ce vina are, oricum nu poti sa-i tii minte pe toti. aia e una 2 a fost super mai ales vorba lui horica, ultima poza :)) toata lumea radea ca o zis horica da sa-ti fac poza acum ca tu nu mai poti si am zis ca nui nimic lasa ca va fac eu poza :)) pina la urma nu poza face omu ca omu face poza....
|
Super pozele maestre .. suciu parca e de la cagulati si hori zici ca e ''ultimul dictator''!
felicitari ! |
Dak avetzi si filme de la event , dati un link catre youtube.com sau atasati-le aici , sa ne minunam si cei care nu am putut fi prezenti .
La Napoca Rally voi fi in Cluj Yupppppiiiiiieeeeee :D |
astazi imi instalez netu de la alta firma si dupaia sar cu filmele ca la netu care i-l am si mor pana se incarca...
|
mei piry , ce poze artistice . Da ala negru de respira greu cine era ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning